2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم؟🥺😭😭

440 بازدید | 50 پست

خیلیییییی بی طاقتم بچها خیلیییی هی گریه میکنم بعدش آروم میشم بعدش دلشوره میگیرم و....

دارم نابود میشدم آخرین بار گفت بهش زنگ نزنم پیام ندم

ولی مگه میتونم

به علی نمیتونممم😭😭😭

خدایا من گناهکارم من اشتباه زیاد کردم درست قسمت میدم عشقم برگرده بخدا نمیتونمممم

خدآاااا

بچها بهش پیام بدم

اگه رید بهم چی

توروخدا آرومم کنید

چیکار کردید برگشته عشقتون

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یکم ب خودت ایمان داشته باش

بخدا نمیتونم بدجور بیطاقتم 

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
سوره مزمل بخون عزیزم جوابگو

الان بخونم؟

من الان توشرایط توام ،ولی بایدبشه

خدایا صبررر

۱۱ ضحی هم برا برگشت خوبه

خیلی هم نتونستی طاقت کنی پیام بده بابا..نمیدونمم .قصدتون ازدواج بود ؟ اگ فک میکنی واسه ازدواج میخاد پ بده...من ک دیگ پیام بدمش هم جوابمو نمیده

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

۱۱ ضحی هم برا برگشت خوبه خیلی هم نتونستی طاقت کنی پیام بده بابا..نمیدونمم .قصدتون ازدواج بود ؟ ا ...

پیام دادم

گفتم سلام میشه زنگ بزنم

گفت شما ..؟

پیام دادم گفتم سلام میشه زنگ بزنم گفت شما ..؟

ینی چی شماااااا...چندوقته جدا شدین

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم