2789
راجبش میتونی توصیح بدی چجوری شماره حساب رو هک میکنن؟ توروخدا سواد و علم کافی ندارید سعی نکنید طوطی و ...

دقیقا د اخه بگو خارجی ها لنگ چص مثقال ریال بی ارزشن بیان شمارو هک کنن😂

همانا پس از هرسختی آسانی است💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جریان این عضوگرفتن چیه ؟؟من تلگرام فیل شکن نصب کردم چون اینونمیدونم شک دارم انجام بدم یانه

جریانی نداره برا هم   ستر باید یه سری زیر مجموعه بگیرن تا کارتایی که جایزه داره براشون باز بشه 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

عزیزم من همسترم خیلی دیر کار میکنه اصلا تند تند سکه جمع نمیکنه از شمام همینطوره؟؟؟  میشه لی ...

نه از من اوکی اینجا بلد نیستم لینک بزارم دوست داشتی شمارت رو بده تلگرام برات بفرستم

جریانی نداره برا هم   ستر باید یه سری زیر مجموعه بگیرن تا کارتایی که جایزه داره براشون باز بشه& ...

زیرمجموعه نگیری چی میشه.    وچجوری بایدزیرمجموعه بگیری من الان فقط اون هم.   ستر دارم میزنم روش دیگه زیرمجموعه اینا نگرفتم  میشه توضیح بدی مهربون

حواست به پروفبتتم  باشه منابع  خبری میگن بر اساس پروفیت  محاسبه میشه😅

منابع خبری شایعه پخش میکنن که سکه سوزی بشه

منطقی نیست بر اساس پروفیت باشه

پروفیت و سکه باید تناسب داشته باشن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

زیرمجموعه نگیری چی میشه.    وچجوری بایدزیرمجموعه بگیری من الان فقط اون هم.   ستر ...

یه بخشی داره به نام فرندز اونجا لینک بهت میده برای بقیه کسایی که همس تر ندارن میفرستی اونا با لینک تو وارد میشن و به ازای هرکدوم ۵هزار سکه میگیری ۳تا بشه ۲۵هزارتا میده بهت بعضی کارت ها هم شرط عضو کردن اعضا دارن

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن