2789
عزیزم من همسترم خیلی دیر کار میکنه اصلا تند تند سکه جمع نمیکنه از شمام همینطوره؟؟؟  میشه لی ...

چون زیاد عضو شدن سنگین شده نگران نباش مال منم اینجوریه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میلیارد نیست عزیزم  فقط با شماره حساب هک نمیکنن که

راجبش میتونی توصیح بدی چجوری شماره حساب رو هک میکنن؟ توروخدا سواد و علم کافی ندارید سعی نکنید طوطی واری فقط یه چیزی بپرونید! 

منننن

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
چی هس توضیح بده 

ببین این لینک رباتشه 

https://t.me/hamster_kOmbat_bot/start?

startapp=kentId6851370320

این و کپی میکنی تو تل میفرستی برای خودت 

بعد سکه جمع میکنی ده روز مهلتش مونده تا لیست بشه 

بعد لیست شدن بر اساس سکه ای ک جمع کردی میفروشیش

همانا پس از هرسختی آسانی است💚
با نات کویین همینجوری پولدار شدن  نات کویین یه بازی اینجوری بود بعد پول من یه عالمه زدم بعد گ ...

نات کوین مگه نباید میخریدی؟ 

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

/

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

فکر کنم فقط منم بازی نمیکنم مگه میشه یه شبه پولدار شد؟

حالا قرار نیست همچین پولدارم  کنه  درحد ده  بیس تومنه  

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
راجبش میتونی توصیح بدی چجوری شماره حساب رو هک میکنن؟ توروخدا سواد و علم کافی ندارید سعی نکنید طوطی و ...

شما سواد علم کافی داری کافیه 

همین چند ماه پیش یکی از دوستام زده بود رو یه لینک حسابش خالی کردن 

شماره حساب هم نداده بود 

شکایت کرده هنوزم هم نتونسته پولش بگیره 

ما از یک جان و تنیم،،،،،ما از یک وطنیم

/

حواست به پروفبتتم  باشه منابع  خبری میگن بر اساس پروفیت  محاسبه میشه😅

شما سواد علم کافی داری کافیه  همین چند ماه پیش یکی از دوستام زده بود رو یه لینک حسابش خالی کرد ...

خب اونم مثل شما بیسواد بوده ندیده لینکش چیه حسابش خالی شده 😂تا درودی دیگر بدورد