2777
عنوان

مهر ماهی ها

401 بازدید | 26 پست

بچه ها من مهر ماهی ام اما همه میگن تو با چیزهایی که در مورد مهر میگن فرق داری حالا شما نظرتون و چیزهایی که راجع بش خوندین رو بگید و اینکه خوبن یا بد

خیلی اعتقاد به طالع بینی ندارم طبق تجربه بگید بهتره

من واقعا عاشق بروسلیام. اون فلسفه خونده بود، شعر میگفت و بازیگری هم میکرد اما در نهایت به این نتیجه رسید که زیباترین شکل بیان، مشت زدن تو صورت طرفه.

چجوریه اخلاقت ، والا ما مردادی ها هر چی خودشیفتگی و غرور و دیکتاتور بودن هست رو جمع کردیم 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

روراست اند

من مهرماهی نیستم ولی سه تا از اطرافیانم مهرماهی اند

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چجوریه اخلاقت ، والا ما مردادی ها هر چی خودشیفتگی و غرور و دیکتاتور بودن هست رو جمع کردیم 

منم مغرور و لجبازم مودی ام و فقط خودم خودمو درک میکنم اما بقیه میگن مهربونن اما فکر نکنم مهربون باشم

من واقعا عاشق بروسلیام. اون فلسفه خونده بود، شعر میگفت و بازیگری هم میکرد اما در نهایت به این نتیجه رسید که زیباترین شکل بیان، مشت زدن تو صورت طرفه.

نمی دونم چطوری هستی اگه مثل منی مهرماهی هستی اگه نیستی نه😂

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
حدث میزنم فقط تپلی؟  مهربون ؟  دست و‌دل باز و بخشنده موقع عصبانیت که دیگه نگم&nb ...

تپل نیستم ورزشکاران مهربون نیستم اما دست و دل بازم بد دهن هم هستم کمی😁

روراست اند من مهرماهی نیستم ولی سه تا از اطرافیانم مهرماهی اند

آره رکم

حدث میزنم فقط تپلی؟  مهربون ؟  دست و‌دل باز و بخشنده موقع عصبانیت که دیگه نگم&nb ...

مهرماهی ها بد دهن نیستن غیر خودم چند نفر هم مهر ماهی میشناسم اصلا بد دهن نیستن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
 مهرماهی ها بد دهن نیستن غیر خودم چند نفر هم مهر ماهی میشناسم اصلا بد دهن نیستن 

من موقع دعوا اگر طرف فامیل و خانواده نباشه هستم

راستی یادم رفت دعواییم شما چی؟

پس شما خوش شانس هستید . البته من خواهر و پدرم مهر ماهین ، دوتاشون تپلن 😄

آره کلا ژنم تپل نیست چون زیاد هم میخورم

چرا دخترا شون هم اینجوری هستن😂 خودم مهر ماهی ام ولی بخوان میتونن کنترل کنن

آره منم😅

ولی خیلی رو خودم کنترل دارم