2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی هاله هم ننداخت ۲ روز بعد از موعدت؟

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
ترشحات شیری رنگم دارم

شما برو یک آزمایش خون بده مطمئن تر هم هست چون یکبار با بی بی چک کردی و هشت روز هم گذشته که زمان زیادی هست. آزمایش بهتره

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.
ترشحات شیری رنگم دارم

منم همین طورم همش انگار پری داره میاد ولی نمیاد عقبم انداختم بی بیم مثبت شد ازم منفی نمیدونم باید چکار مکنم

خدایا خودت بهم نی نی دادی خودتم برام نگهش دار

اگه تخمک گذاریت دیر اتفاق افتاده امکان داره

باردار باشی،خیلی ها هستن از ۲۰ ام پریودیشون به بعد تخمک گذاری دارن و اونجور دیر نشون میده بی بی

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
منم همین طورم همش انگار پری داره میاد ولی نمیاد عقبم انداختم بی بیم مثبت شد ازم منفی نمیدونم باید چک ...

عزیزم مبارکه منم اول بی بیم مثبت بود آزم منفی پنج روز بعدش آزم مثبت شد

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
دو یا سه روز بعد پری اقدام داشتیم

فکر نکنم باردار باشی آخه اگر اون موقع هم تخمک گذاری داشتی بی بی منفی نمیشد بهتره بری دکتر

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز