عزیزم نمازخوندن در وقت اصلی خودش ثوابش بیشتره میتونین تحقیق کنین
اونی که ثواب بیشتر میخواد به وقت اصلی میخونه اونی کهنمیخواد هم باهم میخونه
استارتر هم داره تبلیغ میکنه شاید کسی ندونه
اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س) ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹 خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚
جایی رفتنی چون سخته دوباره وضو گرفتن و اینا باهم میخونم مگر اینکه خونه طرف راحت باشم جدا میخونم
اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س) ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹 خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚
نماز اول وقت خیللللللی ثواب داره دعا مستحاب میشه یعنی هر نماز و در وقت خودش و بعد از اذان
خیلی خوبه خیلی
من چندوقتیه خدا توفیقشو بهم داده حس بهتری دارم