2777
2789

در این باره تاپیک زیاد دارین دنبال چیز خاصی هستین.؟؟ 

بین اهل سنت و شیعه چون اینکه دوستان اهل سنت جدا میخونند و ما شیعه 12 امامی ها باهم.... این با یه سرچ ساده تو نت هم مشخصه 

و تفاوتی ندارن من باهم میخونم خیییلی وقتا هم مشکل داشتم زمانم کم بوده مثلا 3 رکعت خوندم که نماز اول وقت از دست نره بعد 4 رکعتش رو خوندم 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چطوری وقت نماز عصر رو تشخیص میدید 

برنامه اذان دارم همه اوقات شرعی رو نشون میده

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

دنبال چی هستی؟؟؟؟هدفت چیههه؟؟؟ راجع ب این موضوع پنجاه بار تاپیک زدی ب جوابت نرسیدی این شیوه خوندن اصولا اهل سنت انجام میدن با ی سرچ ساده هم میشد متوجه شد مهم خوندن نمازه ن باهم وجداخوندنش

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

چند وقته که جدا جدا می خونید 

چندماهی میشه

اولش نمیدونستم ثوابش بیشتره وقتی متوجه شدم شکرخدا تاحالا موفق بودم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

من شیعه دوازده امامی هستم ولی اکثرا جدا و ب وقتش میخونم مگر مواردی ک نشه جدا حوند جفتشو با هم میخو ...

خیلی هم خوبه اصلش همینه که جدا جدا بخونیم 

اهل کجا هستید 

دنبال چی هستی؟؟؟؟هدفت چیههه؟؟؟ راجع ب این موضوع پنجاه بار تاپیک زدی ب جوابت نرسیدی این شیوه خوندن اص ...

مهم اینه که نماز درست خونده بشه در وقت فضیلتش نه باهم 

مهم اینه که نماز درست خونده بشه در وقت فضیلتش نه باهم 

اینو شما تعیین میکنی اونوقت؟؟؟کجا وکی همچین حرفی زده؟؟؟

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️