2777
2789
عنوان

گربم گمشده

122 بازدید | 24 پست

سلام 

کسانی که تا الان گربه داشتن ممنون میشم جواب بدن

من گربم ۳ روزه کمشده پریروز صبح پاشدم دیدم نیست

مثلا بوده روزی ۳ ساعت ۴ ساعت بره ولی تا الان نشده که ۳ روز بره برنگرده

خیلی نگرانشم کسی میدونه گربه تا چند روز بعدش میتونه برکرده به خونش؟؟🥲

بعد اینکه گربه خیابونی بود نژاد خاصی نداشت از بچگی خودم بزرگش کردم واسه همین نمتونم عکسشو آگاهی کنم(:💔

گربت نر بوده؟

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگران نباش گربه ها از پس خودشون بر میان😊 

منم خیلی ۱ گربه ها رو بدوس♥️

|و آن ها که انسان را با بند ترازوی عدالت شان به دار آویختند، عادل نام نگرفتند| ــزیرا که مردگان این سال،عاشق ترین زندگان بوده اندــ ⟨احمدشاملو⟩ .... |دیرگاهیست که چون من همه را، رنگ خاموشی در طرح لب است، جنبشی نیست در این خاموشی، دست ها پاها در قیر شب است| ⟨سهراب سپهری⟩. چرا تنها گربه ها یک عالمه دوستدار و حامی دارند؟ مگر بقیه حیوانات گیاهند؟ ،، حمایتگرتمامیحیواناتباشیم-بدونتبعیض

پس راست میگن گربه ها وفا ندارن؟🥲 نزارین تصورات من ازش خراب بشهههه

نه اینجوری نیست گربم خونگی راه بلد نیست احساس میکنم گم شده((:💔

نمیخام فکر کنم چیزیش شده باشه

پس راست میگن گربه ها وفا ندارن؟🥲 نزارین تصورات من ازش خراب بشهههه

این درست نیست ک بگیم گربه ها بی چشمو رو و بی وفا هستن، کلا ذات مستقلی دارن و وابسته کسی یا چیزی نمیشن

|و آن ها که انسان را با بند ترازوی عدالت شان به دار آویختند، عادل نام نگرفتند| ــزیرا که مردگان این سال،عاشق ترین زندگان بوده اندــ ⟨احمدشاملو⟩ .... |دیرگاهیست که چون من همه را، رنگ خاموشی در طرح لب است، جنبشی نیست در این خاموشی، دست ها پاها در قیر شب است| ⟨سهراب سپهری⟩. چرا تنها گربه ها یک عالمه دوستدار و حامی دارند؟ مگر بقیه حیوانات گیاهند؟ ،، حمایتگرتمامیحیواناتباشیم-بدونتبعیض

اره

تو فصل بهار کلا گربه های نر مس..تن

میرن برای جفت.منم گربم نره همش مراقبم در بیرون نباشه میره.حافظشون قویه گربه ها ان شاالله بعد با یه خانواده پر جمعبت بر میگرده پیشت

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
تو فصل بهار کلا گربه های نر مس..تن میرن برای جفت.منم گربم نره همش مراقبم در بیرون نباشه میره.حافظشو ...

🥲🥲🥲امید وارم برگردهه

۳ روزه نتونستم غذا بخورمم

الان که اخرای بهاره یعنی ممکنه الان واسه جفت گیری رفته باشه؟

گربه ها خیلی با معرفتن اتفاقا تفاوتشون با سگ تو اینه که فوق العاده باهوش ترن.سگ شمارو والدین خودش میبینه.تو گربه ها برعکس اون شمارو فرزند خودش میبینه یه بچه دست و پا چلفتی هم میبینه

این درست نیست ک بگیم گربه ها بی چشمو رو و بی وفا هستن، کلا ذات مستقلی دارن و وابسته کسی یا چیزی نمیش ...

اینجوری نیست گربم خیلی وابسته من بود هر روز صبح بیدارم میکرد

حتی مریض میشم کنارم میشینه جایی نمیرفت تا خوب شم(:💔