2777
2789

@niniyar_1  

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیفهمم واقعا معنی این کارتونو اگه مشکل نداشتم تاپیک نمیزدم ک اینجور میکنید

تاپیک هاتو دیدم دختر خوب وقتی حرز امام جواد داری دیگه سراغ دعا نویس نرو

میدونی دعا نویس اولش کارتو راه میندازه اما دوباره کاری میکنه ک خمش بری طرفش و ازش دعا بخوایی

منم طلسم شدم فقط با حرز اثرش داره میره اونم وقتی حرز همراهم نباشه دوباره اذیتم میکنن

اینم از تجربه من دعا نویس کلا شیادن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز