2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص سرماخوردگی 

یهود ستیز، ضد کمونیست، ناسیونالیست. به اتهام نژاد پرستی افتخار کنید، وقتی برای آزادی‌ِ تان مبارزه می‌ کنید ، شما را بیگانه‌ ستیز می‌ نامند . وقتی برای کشورتان مبارزه می‌ کنید ، شما را نژاد پرست می‌ خوانند . عمر این کلمات منزجر کننده به پایان رسیده است.

فقط برو بکش.

منم دردشو کشیدم.دکتر گفت در هر صورت باید بکشی چون چون گوشه لپه  شستشو سخته و زود خراب میشه درم بیاد خیلی زودی خراب میشه

یکیش خراب بود یکیش سالم جفتشو کشیدم.

درد داشتم باهیچیم ساکت نمیشد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
فقط برو بکش. منم دردشو کشیدم.دکتر گفت در هر صورت باید بکشی چون چون گوشه لپه  شستشو سخته و زود ...

اخه کوچولو یه یکماهی هست حسش میکنم اشکال نداره؟

این کاربری دست سه نفره😊

اخه کوچولو یه یکماهی هست حسش میکنم اشکال نداره؟

به دندون پزشک نشون بده.

ا ول میفرسته عکس بگیری.

من دو تا بالا رو کشیدم.یکیش نصفه دراومده بود.یکیش خراب.جفشون کشید.

دندون پایین گفت نهفتست.باید عمل فک کنی اگر بخاد جوانه بزنه.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
قرص سرماخوردگی 

چه متن زیبایی نوشتی 

خیلی از این اشخاصی که عاشق سینه چاک مارکس و انگلس و استالین هستن نمی‌دونن چجوری رفته پاچشون

یه پسر ۱۷ یا ۱۸ ساله رو دیدم تو پارک رو بازوش عکس چگوارا رو خالکوبی کرده بود 

ازش پرسیدم این که عکسشو زدی اینجا 

گفت نمی‌دونم فقط می‌دونم مارادونا عاشقش بود

من آرزومه از این سیگارای برگ بکشم مثل این😑😐

بعد از این حرف کلا امیدم رو از نسل آینده و آینده و بعدها از دست دادم 

فقط برو بکش.منم دردشو کشیدم.دکتر گفت در هر صورت باید بکشی چون چون گوشه لپه شستشو سخته و زود خراب می ...

سلام عزیزم من دیروز دندونم عقلموی کشدم هنوز ۱۲ ساعت نشده، چند ساعت اول گاز استریل گذاشتم روش، بعدش خونش بند اومد اما شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم یه چیز نرم تو دهن احساس میکنم، رفتم جلو آینه یه لخته خون بلنده، جوری که کل دهنمو پر کرده. الآنم تعطیله، توروخدا راهنمایی کنید خیلی میترسم، باید چیکار کنم الان؟!؟

سلام عزیزم من دیروز دندونم عقلموی کشدم هنوز ۱۲ ساعت نشده، چند ساعت اول گاز استریل گذاشتم روش، بعدش خ ...

اشکال نداره.خوب زخم شده. خون لخته شده.

دو سه روزی طول میکشه خوب بشه

چایی سرد پر رنگ اگر داری قرقره کن...جوش شیرنم خوبه

قرقره کن زخم زود خوب میشه