2777
2789
عنوان

پوشك گرفتن

140 بازدید | 17 پست

يعني سخت ترين كار دنيا از پوشك گرفتنه  دو بار تا الان تلاش كردم ولي بي فايده بوده وقتي ميبينم مامان هاي ديگه هم گرفتن من موندم احساس نااميدي ميكنم من بچه ام الان دو سال ٥ماهشه شبا تا صبح هم جاش خيسه چرا برام انقدر سخته تو رو خدا كمك

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبل خواب تا یه ساعت حداقل بش اب نده،یه ساعت قبلش بش نبات داغ بده که دلش گرم بشه شب جیش نکنه

نصفه شب اگه باز خیس بود یبار ببرش

صبح تا بیدارشد ببرش

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

خیلی اشتباه میکنی که شروع میکنی بعد ول میکنی بعدشم تا ۳ سالگیم پوشک بشه اشکال نداره باید آمادگی داشته باشه ولی الان اگر توی پروسه هستی دوباره ول نکن سعی با رفتار درست و آموزش غیر مستقیم بهش یاد بدی بالاخره عادت میکنه

منم درگیرشم از یه طرفم حرف بقیه ک چرا نمیگیریش دوسال و نیم پسره

به بقیه چه

همش سرشون توووووی بقیه اس اه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من دوتا بچه دارم دختر اولم را بمیرم براش به حرف بقیه گرفتم ۲سالگی هم خودش را اذیت کردم هم خودم را دختر دومم را گذاشتم طبق طبیعیت خودش پیش بره ... 

ی برادرزاده از طرف خودم همسنش داشتم ی نوه خاله از طرف شوهرم یعنی از هر دو طرف مقایسه میشد ولی گفتم بچه م دلش نمیخواد ... 

۲سال و نه ماهگی یعنی همین ی ماه پیش اقدام کردم دو روز طول کشید جیش را مسلط شه ی هفته پی پی 

ولی برا دختر اولم این پروسه نزدیک ی ماه طول کشید 

از نظر علمی بعد از دو سال ونیم مکانیزم بدن کودک کامل میشه و موقع از پوشک گرفتن هست . اگه خودش همکاری نمیکنه دست نگه دار .اینجوری بدتر میشه . منم دو سال و چهار ماهگی سعی کردم بگیرمش نشد ولی دو سه  ماه بعد به راحتی در عرض دو روز کامل از پوشک گرفتمش بدون کثیف کاری . تو این مدت بهش آموزش بده که کجا باید جیش کنه . میتونی د. طول روز پوشکش رو باز کنی ببریش دستشویی باز ببندی تا با فرایند آشنا شه . وقتی شروع به همکاری کرد دیگه پوشکش نکن و از شو رت های آموزشی کمک بگیر. اصلا هم دعوا اجبار یا ترسوندن نداشته باش

ببین باید صبور باشی و بیخیال خونه و زندگیت بشی . من چند روز بعد از تولد دو سالگی نشستم باهاش صحبت کردم و توضیح دادم دیگه بزرگ شده و اگه پوشک کنم بدنش زخم میشه و در مورد دستشویی توضیح دادم و پوشکشو باز کردم و هر بیست دقیقه در طول روز و هر یک ساعت در طول شب بردمش دستشویی .شاید بالای بیست یا سی بار رو‌فرش جیشش ریخت ولی گفتم عیب ندارن مامان دیگه داری یاد میگیری دفعه بعد نمیریزه . دو هفته کامل وقتمو گذاشتم تا یاد گرفت و بعد سه هفته که دیگه دیدم کامل بلده خودشو کنترل کنه دیگه خونه تکونی کردم و همه فرشامو شستم . نباید به خاطر فرش و خونت به بچه استرس بدی

من کارتون آموزشی کوکوملون مربوط به از پوشک گرفتنش رو به دخترم نشون میدادم و حتی جای اونا صحبت می کردم دخترم خوشش اومد بعد عکس چند تا قصری رو نشونش دادم خودش یه مدل رو انتخاب کرد براش سفارش دادم و خیلی راحت از پوشک گرفتمش