2777
2789
عنوان

مادر شوهر

146 بازدید | 8 پست

تو تاپیک های قبلیم گفتم مادر شوهر و خواهر شوهرام چکار کردن و میخام رفت و آمدم رو خیلی کم کنم دو هفته یکبار برم یا ماهی ی بار 

ی ماهه عروسی کردم اومدن خونم بهترین پذیرایی کردم چقدر عزت و احترام از خونم رفتن بیرون نیم ساعت بعد زنگ زدن شوهرم الکی حرف در آوردن فرداش هم به خودم زنگ زد به خودم و خانوادم توهین کرد ولی من بی احترامی نکردم 

بنظرتون رفت و آمد کم کنیم همسرم بعد ی مدتی ازم زده نمیشه ؟

اینم بگم خودش کاملا موافق هست با اینکه رفت و آمد کم کنیم چون خودش بهش ثابت شد چه آدمایی هستن چند تا اتفاق افتاد که خود واقعیشون رو نشون دادن 

بنظرتون رفت و آمد کم کنیم همسرم بعد مدتی ازم زده نمیشه ؟

ممنون میشم تجربتون رو بگید 🙏🌹

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهی یه بارم زیاد هس، تازه میخای با این توهین‌ها و رفتارها باهاشون رفت آمد کنی، فقط مناسبتارو برو با شوهرت یکی دوساعت بشین برگرد، اوایل شاید تیکه بندازن اعتراض کنن اما خیلی زود عادت میکنن زیاد رو نده بهشون، خیلی هم به خودت افتخار نکن اونا توهین میکنن به خانوادم من احترام میذارم، اینطوری بدتر بی زبون گیرت میارن و هرتوهینی دلشون خاست میکنن، بهتره در مقابل همچین خانواده ای، پررو باشی تا ازت حساب ببرن

چند تا توصیه بهت میکنم لطفا عمل کن .۱.بدگویی خانوادش رو نکن که از چشمش نیفتی بالاخره هرچی باشه مادرشه  ۲.تنهایی خونشون نرو .۳.دوستت ندارن پس فکر نکن با محبت بیشتر عوض میشن ۴.دفعه ی بعد یه پذیرایی معمولی بکن ازشون ۵.وقتی دیدی داره توهین میکنه تلفن رو قطع میکردی ۶. چرا انقدر رو دادی که باهات اینجوری حرف زدن پس روشت اشتباه بوده ۷.باهاشون خشک و رسمی حرف بزن از این به بعد

برا چی زده بشه وقتی ک خودش دلش میخواد همچین کاری بکنه 

ولی تو مظلومه ماجرا باش هر از گاهی بگو ن گناه دارن و از این حرفا ولی روی حرفات اصرار نکن و پیازداغشو زیاد نکن ک بری توی مغز شوهرت و پشیمون شه از قطع ارتباطش 

یا غیر مستقیم ارتباط رو قطع کن وقتایی ک دعوتتون میکنن یکی در میون دعوت‌ها رو رد کن مثلا بگو مریضم سرم درد میکنه کار دارم یا از شوهرت قول بیرون رفتن بگیر بعد یهو وقتی ک دعوتتون کردن خودتو مظلوم کن بگو قول داده بودی ببریم بیرون من دلم میخواد برم تفریح 

کلاااااااا مظلوم ماجرا باش