2777
2789

عزیزان دل خیلی ببخشید واقعا کسی مستأصل نشه نمی‌فهمه..اگر راضی بودین از نت دلتون یدونه سوره کوثر بخونید برای اشتی بین خانواده و خواهرها بی زحمت بازم از همتون عذر میخام انشاالله همگی عاقبت بخیر بشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم شخصیت نمی‌سازه برای آدم من اطرافم کلی مائده دارم با شخصیت و رفتار و ذات های متفاوت 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

مائده های زندگی من همشون تپلی بودن😂

اهل شوخی و خنده بودن ولی زودم ناراحت میشدن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

برای همه صدق نمیکنه من لاغراندامم

صددرصد متفاوته و همه یکی نیستن

من دوتا دوست مائده داشتم اینطور بودن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بنظرت اسم قدیمی ودهه شصتی محسوب میشه

نه اصلا

من هرچی مائده دیدم برای دهه هشتاد بود

من دهه شصتی ام دیدم البته خودم دهه هشتادم

من تاحالا ندیدم حتما هست ولی تعدادشون کمه

بین دهه شصتیا اسم سمیه خیلی زیاده