2777
2789
از زندگی تو ایران بهترهه😐

نهههه ببین من خودمم راضی نیستم از خیلی چیزای ایران ولی باور کنیم ایران یچیز دیگس من خالم سالهاس دانمارکه راضی نیس داییم و فامیلا و دوستای صمیمی همسرم انگلیسن راضی نیستن خیلیییی گرونه نسبت به ایران من قبلا دوست داشتم مهاجرت کنم ولی الان فقط تفریحی میرم ایران قابل مقایسه با هیجا نیس

نهههه ببین من خودمم راضی نیستم از خیلی چیزای ایران ولی باور کنیم ایران یچیز دیگس من خالم سالهاس دانم ...

درسته دوری از وطن سخته 

ولی منم چند روز برای سفر رفتم آمریکا

اصلا قابل مقایسه با ایران نیست 

صد برابر بهتره🚶🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجیم سالهاست وراضیه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
درسته دوری از وطن سخته  ولی منم چند روز برای سفر رفتم آمریکا   اصلا قابل مقایسه با ...

درونشون داغوونه البته نمیشه تکنولوژی ظاهر زندگیاشونو نادیده گرفت فقط کیفیت زندگیاشون تا حدودی بهتره ببین رسانه قوی دارن اروپا و امریکا از ضعفاشون هرگز نمیگن درحالیکه بالاترین امار چاقی و کارتن خوابی و خیلی چیزارو اونجا داره ببین تو الان میتونی کامرانیه یاشهرک باستی هلیز لواسون رو با مثلا منطقه 18 یکی کنی هرجا رفاه باشه زندگی زیباتره اونجاهم فقط رفاه برای ادمای خاصی هست ..ضمن اینکه ناامنی مووج میزنه و درسال میلیونها نوزاد سقط میشن یا تو 14 سالگی مجبورن مادر مجرد باشن و اعتیاد و خیلی موادهای دیگه که ایران بهش سخت دسترسی داره اونجا در دسترس نوجووناشونه تا زندگی نکنیم متوجه نمیشیم ولی من اینارو از نزدیکترین افراد زندگیم که تحصیلکرده ام هستن میشنوم و اونجا هستن و حس رضایت ندارن اصلا ..

درونشون داغوونه البته نمیشه تکنولوژی ظاهر زندگیاشونو نادیده گرفت فقط کیفیت زندگیاشون تا حدودی بهتره ...

اره قبول دارم جنایت و اینا وضعیتش بده 

ولی من بخاطر داداشم که لس انجلس تحصیل میکنه رفتیم 

اصلا اینطوری که شما گفتین نبود همه تا صب بیرون آزاد میگشتن 

از بازارش که نگم برند و .. هر چی که میخاستی بود .من از نظر امکانات عالیشون منظورم بود نه چیز دیگه ای

اره قبول دارم جنایت و اینا وضعیتش بده  ولی من بخاطر داداشم که لس انجلس تحصیل میکنه رفتیم  ...

بله نمیشه امکانات رو نادیده گرفت همون مثالی که زدم دیگه برند پالادیوم کجا برند امام زاده حسن کجا

عزیزم چطوری رفتن؟

همسرشون تاجرهست وازبچگیش تابعیت داشتن اونجا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
اره قبول دارم جنایت و اینا وضعیتش بده ولی من بخاطر داداشم که لس انجلس تحصیل میکنه رفتیم اصلا اینطوری ...

نخسرم ایران بهتره

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍