2777
2789
عنوان

آقایون بیاید. سوال دارم

457 بازدید | 37 پست

اگر  اگیه دختر خانمی بهتون بگه علاقه مند سده بهتون چ واکنشی نشون میدید؟

اگر از دختره خوشت بیاد ... لوس و پرو نمیشی   حس بدی نمیگیری ب دختره

و اگر از دختره بدت بیاد 

ـ

ترو خدا بمون و نرو😥  من ب نیت امواتتون  زیارت عاشورا میخونم   خواستید پی وی   .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو    ب حاجتم برسون   نذرم رو ادا میکنم بیبی جان

من تجربشو دارم دوسال هم موندیم اخر خودش رفت

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
من تجربشو دارم دوسال هم موندیم اخر خودش رفت

دختره وقتی گفتدچ حسی داشتی؟

ترو خدا بمون و نرو😥  من ب نیت امواتتون  زیارت عاشورا میخونم   خواستید پی وی   .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو    ب حاجتم برسون   نذرم رو ادا میکنم بیبی جان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختره وقتی گفتدچ حسی داشتی؟

حس خوب

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
اگ پسره با شعور با شخصیت باشه وکمبود محبت نداشته و اعتماد بنفس داشته باشه نه.

بنظرتون ب اون آقا بگم؟  چی بگم 

حس خوب

جالبه

کاربریت مشابهه منه🙈🙈

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

اگ پسره با شعور با شخصیت باشه وکمبود محبت نداشته و اعتماد بنفس داشته باشه نه.

اگر فرهنگی باشه و التماست کنه چی؟؟؟ ـ اخه من جدا شدم یه آقای  ازم خوشش اومد و  من جبهه گرفتم   یعنی این اقا سنش  شتید ۴۵یا بیشتر بود و من ۲۶ کلی اصرار داشت واس اینکه قبولش کنم ــ   ولی  قبول نکردم دلشو شکستم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

اسی چند وقت طلاق گرفتی؟؟؟

ـ فرزند داری؟؟

بنظرتون ب اون آقا بگم؟  چی بگم

نگین هیچوقت مستقیم مگر اینکه پسره خیلی تو آفساید باشه واونم در وهله آخر.اول با رفتاراتون نشون بدین و ببینین پسره ازتون خوشش میاد یانه.اگ خوشش میومد کم کم باهاش پیش برین رابطتتون شکل میگیره و اون خودش ابراز علاقه میکنه.وگرنه همون اول رابطه بگین ممکنه برای رابطه اماده نباشه و فرار کنه

ترس های ما هیچ وقت اتفاق نمی افتند.
اگر فرهنگی باشه و التماست کنه چی؟؟؟ ـ اخه من جدا شدم یه آقای  ازم خوشش اومد و  من جبهه گرف ...

😥 اگر جات بودم قبول میکرد البته اگر دوسش داشتماااا😐😐

نگین هیچوقت مستقیم مگر اینکه پسره خیلی تو آفساید باشه واونم در وهله آخر.اول با رفتاراتون نشون بدین و ...

اها🙏🙏

اسی چند وقت طلاق گرفتی؟؟؟ ـ فرزند داری؟؟  

ببخشید  نمیتونم جواب اینارو بدم