بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁 نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم پس احترامتو دوس داری نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
سه ماهه خبری ندارم ازش، ولی دوسش دارم، اما دیگ هیچوقت نمیتونم ببخشمش
دفعه اول حق داشت رفت، دفعه دوم چی
دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
رفت نزاشت حرفی بزنم کلی حرف تو دلم مونده بود دو هفته صبر کردم دیدم نمیتونم حتی اگ برنگریدم به هم ، هم باید بهش زنگ بزنم کلی لیچار بارش کنم حالم جا بیاد بعد زنگ زدم بهش گفتم چیشد جا زدی و اینا یکمی حرف زدیم گفت خودم نمیخواستم برم و مجبور شدم بعد دوباره به هم برگشتیم البته بستگی داره به اینکه طرف واقعا دوست داشته باشه یا نه اینم دم رفتن گفت دوسم نداره ولی بعدش فهمیدم چون میخواسته ازش زده بشم اینو گفته از ته دلش نبوده و من اینو خوب میدونستم تو چی میدونی که از ته دل دوست داره اگ اینجوری باشه برمیگرده
خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود . موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی