2777
2789
عنوان

تاحالا کسیو از مرگ نجات دادین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 37 پست

والا تو ترافیک بود دیدم یک هو یک زنه حامله پرید تو ماشینم گفت کیسه ابم پاره شده منو ببر بیمارستان ۳ ساعت پای زنه معطل شدم تا خانوادش بیاد نمیدونم حساب میشه یا نه 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بهتر ازاین عزیزم 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

کادر درمانین؟؟

نه بابا 😂😂البته شایدم باشم یه جورایی هستم کسایی که میخواستن خودکشی کنن و حتی سابقه خودکشی داشتن رو یه جورایی درمان کردم که دیگه فکر این چیزا نبودن یا سمتش نرفتن و......از لحاظ فیزیکی هم شاید اگر خودمو فنا نمیگردم اون طرف مرده بود مثل سه روز پیشه با سرعت زیاد با دوچرخه یکی از رو به رو اومد اگر نرفته بودم کنار مورده بود ولی گرفتم کنار دست خودم ترکید 

والا تو ترافیک بود دیدم یک هو یک زنه حامله پرید تو ماشینم گفت کیسه ابم پاره شده منو ببر بیمارستان ۳ ...

چه کار بزرگی کردیننن😍😍شما جون 2نفرو نجات دادین نه ی نفرو

:)

نه بابا 😂😂البته شایدم باشم یه جورایی هستم کسایی که میخواستن خودکشی کنن و حتی سابقه خودکشی داشتن رو ...

حتما دوست خوبی هستین😉دوستای خوب فرشتن،امیدوارم دوستان و اطرافیانتون قدرتون رو بدونن

:)

چه کار بزرگی کردیننن😍😍شما جون 2نفرو نجات دادین نه ی نفرو

دوقلو به دنیا اورد 😂

مادر خانومه هی  گریه میکرد و منو ماچ میکرد 

مرسی ❤

اون روز رفته بودم سونوگرافی شوهرم داشت کارام انجام میداد یه خانم بارداری رو دید که تنهایی با یه بچه کوچک اومده بود حالش بد بود نشسته بود یه گوشه حالش جابیاد پسرش می‌گفت مامان بریم اون هم می‌گفت صبرکن حالم بده

شوهرم خواسته بره کمکش ببینه چیزی لازم داره کسی همراهش هست یانه گفت ترسیدم سوتفاهمی پیش بیاد نرفت تاچندروز عذاب وجدان داشت

شما کار بزرگی انجام دادین

اره یکنفرخواستگارم بودمامانش گفته بوداگرجواب مثبت بدن من میمیرم من جوابم منفی بودنجات پیداکرد😀

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

2790
2778
2791
2779
2792