2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی😒

183 بازدید | 8 پست

بچه ها الان ۴ روز از موعدم میگذره ماه اول اقدامم امروز دو تا بی بی چک گذاشتم منفی شد پس چرا من پریود نمیشم؟

در ضمن دوره هام همه منظم بود چرا اینسری اینجوری شد

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      

منم ماه اول اقدام یه هفته تاخیر داشتم.ماء دوم باردار شدم 

میگن خوبه این عقب انداختن.یعنی بارداری نزدیکه.برای منکه درست بود 

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر اقدام ، استرسا و تغییرات هورمونی ممکنه چندروز سیکلا بهم بخوره. نگران نباش و به خودت استرس نده تا زودتر پریود بشی. امیدوارم ماه بعد باردار بشی

هر کودکی با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست..../تاگور

اصلا عجيب نيست. ي نكته رو در نظر بگير كه زماني بايد تست كني كه ادرار غليظ باشه. در طول روز كه دفع داشتي ممكنه جواب نده. تا ١٠ روز هم نرماله كه تو ادرار نشون نده ، چون مقدارش كمه. 

منم ماه اول اقدام یه هفته تاخیر داشتم.ماء دوم باردار شدم  میگن خوبه این عقب انداختن.یعنی باردا ...

منم دفعه های اول و.دوم و.سوم هفت روز عقب مینداختم.

همه میگفتن نشونه اینه که رحم داره واکنش نشون میده و خوبه

الان به ده ماهم رسیده و بی نتیجه

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
منم اونجوری شدم ماه اول ولی من کیست داشتم

عزیزم منم فکر کنم کیست دارم میشه علائم کیستتو بگی؟بعد چند روز پری اومد؟

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️