2777
2789
اگه زیاد اضافه وزن نداری رژیم بگیر امتحان کردی؟دوست منم بعد بارداری و زایمان خیلی وزنش بیشتر شد با ر ...

بله گلم من سه دوره با رژیم لاغرشدم اما بعد زایمان دوم احسای میکنم معدم سه برابرشده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

35

میتونین بارژیم کم کنین   دوستم پسرش کلاس میره همزمان که اون توی کلاسه   دوستم  بیرون محوطه  ی فضای بازه مثل دور برگردان    پیاده روی میکنه خیلی تند و سریع 

بهد از چندماه   حداقل بیست کیلو کم کرد

خدایا توروخدا😓 

بله گلم من سه دوره با رژیم لاغرشدم اما بعد زایمان دوم احسای میکنم معدم سه برابرشده

انشالله هرچی صلاحته برات رقم بخوره عزیزم

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
جدی یعنی زیر لباسم میگردن؟؟ 

برای من فقط گفت برو رو ترازو نه گشت نه گفت لباس در بیار 

ولی به بعضی ها میگفتن حتی سوتین کش پهن داشتیم زیر کش اون رو هم وارسی کردن نوار سربی نزاشته باشیم پاچه ی شلوار رو کشیدن بالا وزنه نبسته باشیم  بستگی داره طرف چه جور ادمی باشه دیگه  وطیفه شناس باشه  یا با مردم راه بیاد 

ولی مطمئن باشید ده کیلو رو نه بیخیال میشن نه میشه دورشون زد 

چه خوببب شما مشکلی نداشتین بعدش

بگم هیچ مشکلی نداشتم دروغ گفتم 

مثلا اوایل ریزش مو داره باید ویتامین مصرف کنید تا ریزش مو کمتر باشه و دوباره موها دربیاد  گاهی ضعف میکنید باید پروتیین و چیزهای مقوی مصرف کنید 

ولی محاسنش ده برابر معایبشه 

ادم لاغر میشه نفس کم‌نمیاره قلبش طپش نداره پا درد وکمر درد نداره دیگه راحت راه میری خرید میکنی هر لباسی دلت خواست میپوشی حرف نمیشنوی از شر کبد چرب و تخمدان پلی کیستیک و ... خلاص  میشی 

فقط باید دکتر خوبی انتخاب کنی و نکاتی که بهت میگن رو بعد عمل درست رعایت کنی همین 

باشه خیلی ممنونمم

برای ماها که اب میخوریم‌چاق میشیم ۴ پنج کیلو کاری نداره یکی دو ماه بیخیال شید چهار پنج کیلو اضافه کنید برید برای تایید بیمه

شاید مثل من ادم دلرحمی سر راهتون قرار گرفت تایید کرد من ۴ کیلو کم داشتم ولی تایید شدم دوتا خانم همسن خودم  بودن وقتی دیدن چطور عرق میریزم و نفس نفس میزنن زود تاییدیه دادن