2777
2789
عنوان

بارداری

165 بازدید | 13 پست

سلام من یه سوال فوری دارم خواهش میکنم 

کمکم‌کنید

من سه روز پیش رابطه داشتم با همسرم جلوگیری صورت نگرفت بعد سه روز قرص اورژانسی خوردم بنظرتون اثر میکنه؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

72 ساعت وقت داری

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
یعنی اثر نمیکنه؟؟

سه روز بعد خیلی دیره 

ولی بدن با بدن فرق میکنه بکیر نکیر داره کلم ولی به شدت هورمونات بهم میریزه پریودیهات نامنظم میشه از روش بهتری استفاده کن

اورژانس سالی یه بار فقط

دوتاشو باید بخورم ؟؟

اگه ۰/۷۵ باشه اره ولی اگه ۱/۵ باشه یکی کافیه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

خیلی دیره ن

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

دیر خوردی عزیزم

دیر خوردنش که به کنار . گاهی قرص اورژانسی به هرکسی نمیفته یا بقول معروف بدن و خون اون قرص رو قبول نمیکنن و بارداری خارج رحمی شکل میگیره که خیلی دردسر سازه . لطفا اصلا استفاده نکنید عواقبش رو در نظر بگیرید

اگه بعد یک هفته پریود شدی که اثر خودشو کرد! 😊

گاهی پریود میشیم اما باز هم بارداریم . بعضی از جنین ها تا ۵ماهگی خون پریودی رو قبول نمیکنن و مادر ۵ماه اول مرتب پریود میشه