2777
2789

بچه ها من عکس نمیزارم میگم شاید یه وقت خوشگل بودم حالا یا شایدم انقدر زشت بودم نتونین به روم بگین😂😂اینجوری بد میشه ولی شماها بزارین ببینیم 

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه چاره چیه حرفتو قبول میکنم به زندگی ادامه میدم😂😂

افرین😂😂💕

منم اینروزا حس میکنم یکم به اعتماد به نفسم داره لطمه وارد میشه میخوان یه تغییری تو موهام بدم تنوع شه حداقل توام هرکاری باعث میشه یکم خودتو بیشتر بتونی تحمل کنی انجام بده👌🏻

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤

بچه ها من عکس نمیزارم میگم شاید یه وقت خوشگل بودن حالا یا شایدم انقدر زشت بودم میتونین به روم بگین😂 ...

بابا بذار کسی نیس که همه از خودمونن قطعا کسی زشت نیس و هر چهره ای جذابیت خودشو داره ولی اینجا میبینی یکی قشنگ واضح ایرادتو میگه بهترش میکنی مثلا من دیروز عکس گذاشتم اکثرا گفتن مدل ابروهای خیلی بده سعی میکنم درستش کنم بهتر شم

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
افرین😂😂💕 منم اینروزا حس میکنم یکم به اعتماد به نفسم داره لطمه وارد میشه میخوان یه تغییری تو موها ...

آره دقیقا منم میخوام موهامو یه رنگی بزارم به قول خودت از هیچی بهتره حداقل آدم خودشو بیشتر دوست داره 😂

بابا بذار کسی نیس که همه از خودمونن قطعا کسی زشت نیس و هر چهره ای جذابیت خودشو داره ولی اینجا میبینی ...

باشه تا یه ۲ دقیقه دیگه میزارم زود برش دارم😂