2777
2789
چشم و ابرو دماغ و دهنت خوشگلن فکت هم خوبه ولی اگه بخوای به اندازه بالایی ها خوشگل باشه فقط اون عمل ...

مرسی عزیزم من اون حرفارو به شوخی زدم 😅و اصلا تا حالا متخصص پوست هم نرفتم چه برسه بیفتم به فکر عمل فک😅چون رنگ پوستم خیلی روسنه اره شاید عوض کردن رنگ رژ و سایه تیره بهتر باشه مرسی از نظر خوبت😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداشاهده ما متوسط و شاید در نظر یه عده زیبا بودیم از بس همه عمل کردن شدیم زشت یادمه تو مدرسه دماغ ...

وااااای دقیقاااااااااا الان از بس همه صورتاشون عملی و بی عیب و نقص شده الان کسی که صورتش دست کاری نشده و سادست اصلااااااا به چشم نمیاد 

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
تو که خوشگل بودی عکستو دیدم    

عکس منوو؟؟؟؟؟تو تاپیک خودم؟اخه شما لطف دارید و چشمای قشنگتون زیبا میبینم ولی خدایی شما دارید ی تصویر کلی می‌بینید دماغ به این بزرگی که نصف صورتم و گرفته چه قشنگی ای داره یا لب دهن گشاد و چشمای ریز و بدحالت ولی خب خدارو هزار مرتبه شکر بالاتر از همه ی اینا نعمت سلامتیه ان شاالله تنمون سلامت باشه زیبایی مهم نیس

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

شماها زهره فکور مرحوم همه میشناسید

در نظر من ۲۰ سال پیش قیافه خوب و نسبتا خوشگلی داشت

ولی توی چند سال اخیر با عملهای ایی  که انجام داده بود خودش خیلی زشت کرده بود

صورت پف کرده با یک بینی خیلی کوچیک که اصلا...

خدا رحمتش کنه بازیگر خوبی بود

آرع اینو موافقم گاهی خوابم بهم میخوره یه جوری صورتم بهم می‌ریزه انگار از قبر پاشدم اومدم ولی خب واقع ...

تشبیهت عالی بود دقیقا خود خودشه😂😂👌🏻

باور کن فقط خودت همچین فکری میکنی 

هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر...🖤

تشبیهت عالی بود دقیقا خود خودشه😂😂👌🏻 باور کن فقط خودت همچین فکری میکنی 

دیگه چاره چیه حرفتو قبول میکنم به زندگی ادامه میدم😂😂

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")