2777
2789
چقد منی فکر نمیکردم مث خودم پیدا شه🥺

هیییی روزگار

بخدا اینقدر میبینم این دختر خانومایی رو که خیلی کبوت و نازن من حسرت میخورم خیره میشم بهشون 

یکبار یکیشون گفت چیه نگاه  میکنی دستپاچه شدم گفتم هیچی 

خدااااااا یک ذره نامرد مارو خوشکل می افریدی چی میشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیییی روزگار بخدا اینقدر میبینم این دختر خانومایی رو که خیلی کبوت و نازن من حسرت میخورم خیره میشم ب ...

میشه عکس تو بذاری عزیزم شاید خودت داری اینجوری فک میکنی من با اینکه خودمم خیلی زشتم ولی بازم بنظرم کسی زشت نیس هر چهره ای قشنگی و جذابیت خودشو داره فقط باید بلد باشیم چجوری بهارش کنیم حتی شده با تغییرات خیلی کم و ارزون مثل عوض کردن رنگ مو یا مدل مو یا تغییر سبک آرایش و .....لازم نیس حتما عملای آنچنانی کنیم که

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
هیییی روزگار بخدا اینقدر میبینم این دختر خانومایی رو که خیلی کبوت و نازن من حسرت میخورم خیره میشم ب ...

من یهو محو یکی میشم میگم مگه میشه اینقدر خوشگل بعد میبینم خیلی بده دارم مث🐐نگاش میکنم دیگه نگاه نمیکنم دوباره میرم دید زنی ببینمش اما تا نگام میکنه مث ضایع ها خودمو جمع میکنم قشنگ معلومه و ضایع بازی😂😂😂

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
من یهو محو یکی میشم میگم مگه میشه اینقدر خوشگل بعد میبینم خیلی بده دارم مث🐐نگاش میکنم دیگه نگاه نمی ...

تنها نیستی 😂😂👭

.........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......