2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 49 پست
منظورم اینه که کی برم دکتر یا اول برم سونو بعد دکتر یا بمونم تا چند روز دیگه 

امروز برو از مایش تیتر بتاتو بده با جوابش فردا برو مطب انشاالله این نی نی میمونه و میاد بغل مامانش

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم 35 سال زیاد نیست که جاری من تازه رو دور افتاده اولاد زیاد میکنه

جاریت چند سالشه؟چند تا بچه داره؟

همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
40سال بچه پنجم ه ولی فعلا یکیش دارم 11سالشه

40 سال وقتی که قبلا زایمان داشتی اصلا خطرناک نیست.تحت نظر دکترباش و ویتامینهات رو که دکتر برات میگیره حتما بخور.مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد

دوستان میشه برای گشایش در کار خواهرزادم صلوات بفرستین. سپاس

مبارکه انشاالله بارداری بی دردسری داشته باشی و نینی سالم بغل بگیری. فقط خیلی مراقب باش و سریع برو دکتر. امروز ازمایشتو بده شنبه برو دکتر

😍میشه واسه ارامش زندگی مادرم یه صلوات بفرستین😍

به سلامتی مبارک باشه. اول آزمایش بده ببر پیش دکتر بعدم که آزمایشهایی که دکتر مینویسه رو بابد انجام بدی هفته 8 هم برو واسه قلبش انشالا. موفق باشی

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
منظورم اینه که کی برم دکتر یا اول برم سونو بعد دکتر یا بمونم تا چند روز دیگه 

مبارکه. صبر کن ازمایشت که مثبت شد برو دکتر، خودش برات سونو مینویسه. شاید اوایل کار مراقبت خاصی نیاز داشته باشی. صبر سونو رو نکن