2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

1022 بازدید | 49 پست

نازایی ثانویه داشتم 11سال میشه سنم بالاست با تاخیر پری بی بی چکم مثبت شده ولی هنوز آز ندادم باتوجه به پرخطر بودن حاملگی قبلیم و چکار کنم

خدایا شکرت 

مبارک عزیزم زود برو آز بده

بلافاصله پزشکتو انتخاب کن تا تحت نظر باشی

ان شاالله که همه چی خوب و عالی برات پیش میره

خــــــدایا شکرت که برام معجزه کردی... عشق مامانی پسر عزیزم خوش اومدی به زندگی منو بابایی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونو که زوده الان, چیزی دیده نمیشه. تا هفته ۸ و ۹ صبر کن. فقط دکتر رو حتما برو.. مبارک باشه عزیزم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

مبارک باشه گلم. استرس نداشته باش برو دکتر خودش تمام کاراتو روتین بهت میگه

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

مبارک باشه عزیزم،  بهتره که اول آزمایش بدی بعد بری تحت نظر دکتر، برای سونوگرافی خیلی زوده ولی شرایطت رو باید به دکتر بگی و پرونده درست کنی تحت نظر باشی

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم