2777
2789
عنوان

عیسی کیه دیگه😐

231 بازدید | 14 پست

داشتم یه ویدیو  خارجی میدیدم که زنه داشت با بچه اش حرف می‌زد یکی گفته بود مادرم هیچ وقت بهم محبت نکرد و بهم نگفت دوستت دارم و.. زیرش یه نفر اینو گفته که بالا گذاشتم واسم سوال شد عیسی کیه و اینکه چند تا متن دیدیم درباره عیسی

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منجی مسیحیا عیسی هست 

یعنی اعتقاد دارن میاد میبرتشون😐

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اون اعتقاد دارن خضرت عیسی نمرده

و یه روزی ظهور میکنه و نیاد و دنیا رو از بدی پاک میکنه

مث قضیه امام زمان

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

وا  اونا مسیحی ان دیگه اعتقاد دارن ب حضرت عیسی

اینو میدونم برام عجیبه که فکر میکنن میاد میبرتشون اخه زنه گفته 

مثل مسلمونا که معتقدن امام زمان نجاتشون میده اینام معتقدن وقتی امام زمان بیاد عیسی هم باهاش میاد و جهان رو از بدبختی و سیاهی پاک میکنن  

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

شاید به عرزائیل میگن عیسی🗿😐💔

اره فک کنم اگه گفته میاد منو ببره از زندگی خسته بوده