2777
2789

سلام من 12روزه پریودم عقب افتاده 3روز پیش درد کمر وتیرکشیدن تخمدان سمت راست  و ترشحات بی رنگ چسبناک و سرگیجه و پیچش دور ناف داشتم الانم دارم ولی نه در حد سه روز پیش میخواستم بدونم اونایی که سابقه بارداری دارن این مدلی بودن یاتخمک گذاری بوده؟؟؟؟

سوالت واضح نیست.اگه میگی 12 روزه پریودت عقب افتاده که پس دیگه تخمک گذاری نیست و تا پریود نشی تخمک گذاری نداری.اگه منظورت اینه که از اولین روز پریودت 12 روز میگذره پس دیگه بارداری نیست و در حال تخمک گذاری هستی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با اجازه استارتر یه سوال بپرسم؟

من 12 روز پیش آمپول اچ جی سی زدم الان دل درد مثل پری دارم از چی ميتونه باشه😔

8 روز دیگه موعدمه

امام صادق (ع): هرکس مومنی را برانجام دادن گناهی سرزنش کند ، نمی میرد تا ان که خود ان گناه را مرتکب شود
سوالت واضح نیست.اگه میگی 12 روزه پریودت عقب افتاده که پس دیگه تخمک گذاری نیست و تا پریود نشی تخمک گذ ...

اخرین بار 28خرداد پریود شدم اونم تعداد روزاش کمتر از همیشه بود دوره هام هم 31روزه ن

اخرین بار 28خرداد پریود شدم اونم تعداد روزاش کمتر از همیشه بود دوره هام هم 31روزه ن

خب پس هیچ ربطی به تخمک گذاری نداره وضعیتت عزیزم.تا پریود نشی که تخمک گذاری نمیشه.کی بی بی چک استفاده کردی؟

بی بی چکای منم منفی بود ولی دکتر نوشته ازمایص گفته مشکوکه

انشاالله باردار باشی

امام صادق (ع): هرکس مومنی را برانجام دادن گناهی سرزنش کند ، نمی میرد تا ان که خود ان گناه را مرتکب شود
ترشحات بارداریو ترشحات تخمک گذاری فرق میکنه . برا تخمک گذاری بی رنگه ولی برا بارداری شیری رنگه .&nbs ...

منم موندم والا خودمم تشخیص  نمیدم یه هفته پیش ترشحات سفید داشتم سه روز پیش بی رنگ از اون به بعدم هی فک میکنم پریود شدم میرم دستشویی میبینم رو لباسم ترشحات ابکی شیری هست  

میتونه تخمک گذاری هم باشه.من یک ماه کلا پریود نشدم.ماه بعدش فهمیدم که حامله م.یعنی ممکنه توی سیکل قبلی اصلا تخمک گذاری نکرده باشی و در نتیجه پریود نمیشی.ولی توی این سیکل جدید تخمک گذاری کنی.

خب پس هیچ ربطی به تخمک گذاری نداره وضعیتت عزیزم.تا پریود نشی که تخمک گذاری نمیشه.کی بی بی چک استفاده ...

روز 7و12 استفاده کردم ازمایشم دادم گفتن شنبه جواب میدن😢😢😢😢😢