2777
2789
عنوان

گوشی اپل

99 بازدید | 16 پست

دوستم یه گوشی ایفون ۲۰۲۰ ایفون sداره نمیدونی چقدر به خودش مینازه تازع مال خودش نبوده مال بزادرش بوده اون رفته گوشی مدل بالاتر خریدع ایفون و اپل وات رو به این داده کچلمون کرد . حالا من یه گوشی شیامی مدل ۲۰۲۳ دارم ۲۴ تومن پول خورده واقعا گوشی ایفون s 2020vچقدر قیمتش  من همچی رو با پول خودم میخرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اهمیتی داره بذار بنده خدا ذوق کنه معلومه کم سن‌و سال 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

حالا کاری ندارم به مقایسه قیمت و ...

ولی کلا ایفون چیزی نیست که باهاش بخواد فخرفروشی کنه

شما تا حالا بهش نگفتی اینکه چیز خاصی نیست و الکی قیافه نگیره؟؟؟

چقدر رومخه کارش

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

دقیقا به پستم خورده همچین ادمی  با این فرق که من سیزده پرومکس دارم اون ایفون قدیمی یعنی پاره ا ...

انقد که من پشبمون شدم از گوشی جدیدم چون بنظرم ایفون جدید قیمتش زیاد بود نخواستم بخرم قدیمی ها م راستش بنطرم وقتی گوشی میخری باید مدل جدید همون سال رو بخری بنظرم  این ازذهمه بهتر اومد ۱۳t شیامی 

کم سن وسال متولد ۷۰ 

خب توام بگو من گوشیمو بفروشم میتونم دوتا ایفون xقدیمی بخرم بذار دهنشو بینده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

انقد که من پشبمون شدم از گوشی جدیدم چون بنظرم ایفون جدید قیمتش زیاد بود نخواستم بخرم قدیمی ها م راست ...

اصلا به کسی ربطی نداره تو دوست داری شیائومی داشته باشی و بخری 

منه نوعی ایفون 

یکی دوست داره طلا داشته باشه یکی گوشی میان رده 

یکبار همسایه امون گغت عقل نداری پولش رو میدادی فرش و مبل عوض میکردی گفتم تو برات فرش و مبل مهمه من گوشی

اصلا برات مهم نباشه و به تخمدان چپت دایورت کن

بذار عقده هاشون رو خالی کنن

اصلا به کسی ربطی نداره تو دوست داری شیائومی داشته باشی و بخری  منه نوعی ایفون  یکی دوست ...

دقیقا من ایفون جدید چون خیلی  گرون بود نخریدم البته قسطی میتونستم بخرم ماهی ۸ میلیون ولی پولس رو دادم ماشینمو عوض کردم بجای ایفون ۱۳ بعدشم  گوشی باید مدل همون سال باشه وگرنه خریدش ارزش نداره 

دقیقا من ایفون جدید چون خیلی  گرون بود نخریدم البته قسطی میتونستم بخرم ماهی ۸ میلیون ولی پولس ر ...

افرین همون ماشین خیلی مهمتره 

یه فکت ایران تنها جاییه که ماشین طرف ۱۰۰ تومن میارزه گوشیش۱۴۰ تومن 

نود درصد کسایی که ایفون دارن همه قسطی گرفتن برای پز 

و مابقی هم فیک هست جالبه اونایی که ایفون. دارن جهت فخر فروختن حتی به تعداد انگشت های دستشون هم از کارایی های ایفون اطلاع ندارن