2777
2789
عنوان

بیش فعالی

65 بازدید | 12 پست

یک خواهرزاده چهار ساله دارم

که فوق العاده شیطون 

اصلا نمیتونه آروم یک جا بشینه 

و هرچی باهاش حرف بزنی گوش نمیکنه و نمی‌فهمه چی میگی و هی می‌پرسه چی؟تو هزار بار براش توضیح بده اون باز می‌پرسه چی؟

مدام در حال بدو بدوئه و از دیوار راست بالا می‌ره 

بچه های کوچیک تر از خودش و میزنه و تا دستت بهش بخوره یا چشم غره بری بهش اینقدر جیغ می‌کشه و گریه می‌کنه و وسیله پر ت می‌کنه تا به غلط کردن بی آفتی 

از چاه و چاله و آب و آتیش و هیچی نمیترسه 

وسط خیابون هم باشی دستت و ول می‌کنه و میدوئه جلوی ماشینا  

بخای براش قصه بگی هزار تا سوال بی ربط که مه سر داره نه ته وسطش می‌پرسه 

سوالاتی که به قصه و داستان ربطی نداره 

و اصلا گوش نمی‌ده چی میگی 

اینا علایم بیش فعالی؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید روانشناس تایید کنه 

ولی آره میتونه باشه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
به عنوان کسی که بچه بیشفعال داره میتونم بگم صد در صد

عزیزم بچه اتون و پیش روانشناس بردین ،؟داروی خاصی مصرف می‌کنه ؟

بیش فعالی درمان داره ؟

تا بزرگسالی باهاشون هست یا نه رفع میشه ؟؟

بیش فعالی ۳ نوع هست ،۱ تکانشی و هیجانی :فقط بدو بدو اذیت و ...۲.بچه های ارومی هستن تو آموزش متوجه میشن مثلا درس و نمی فهمن و یه جورایی اختلال یادگیری دارن ۳.تلفیقی از مورد ۱ و ۲ هستن 

بیش فعالی طیف گسترده ای داره 

حتما باید توسط روانشناس حداقل ۵-۱۰ جلسه رفت تا تشخیص داده بشه و بعد برای ادامه درمان نامه ارجاع داده بشه به روانپزشک 

برای خواهرم این روال رو داشت

بله پیش روانشناس بردم که تشخیص بدن ،درمان اصلا نداره ،یه سری دارو هست که میدن منم یه مدت ریتالین میدادم و داروهای دیگه که موقتی بچه اروم میشه و تمرکزش بالا میره ،من دو سه ماه ریتالین دادم خوب بود یاد گرفت سرکلاس بشینه،درمان غیر دارویی هم بازی درمانی و ایناست ،من بچم و ده جلسه بردم ،مثلا یه درخت کشید داد بچم رنگ کرد گفت هر وقت داد بزنی و جیغ بزنی یه کرم مامانت پایین این درخت میکشه ،خلاصه هر وقت بچه من کار بدی میکرد تا میاومدم کِرم بکشم اینقدر جیغ و داد میکشید منصرف میشدم ،برای من چندان تاثیری نداشت ،بعضی بیشفعال ها با بزرگتر شدن بهتر میشن اینو کسی نمیتونه پیش بینی کنه ،این وسط فقط پدر و مادرا داغون میشم ،روانشناس بچه من دکترای روانشناسی بود و شاخه تخصصیش بیشفعالی بود میگفت طبق تحقیقات من بالای نود درصد مادرهای که بچه بیشفعال دارن افسرده هستن