2777
2789
عنوان

جوش صورت

38 بازدید | 8 پست

با سلام من نزدیک ۷ ساله که جوش میزنم همه راهی رو امتحان کردم دکترای زیادی هم رفتم الان ۴ ماهه راکوتان مصرف میکنم قبلش هم آزمایش دادم آزمایش هورمونی هم دادم تنبلی تخمدان هم ندارم نسبت به قبل خیلی خیلی بهتر شدم و دیگه جوش نمیزنم حتی وقتی گرمی میخورم ولی چند روز مونده به پریودی سه چهار تا جوش میزنم بازم شدتش کمتر شده ولی هنوز هم هست کسی تجربه ای داشته با راکوتان جوشای قبل پریودی هم رفع میشه یا نه میترسم بعد قط کردنش بازم جوش بزنم 

سلام

راکوتان تا حد خیلی زیادی مشکل جوش رو برطرف میکنه

اما جوش چیزی نیست که همیشه درمان بشه مثلا به یه عدم تعادل هورمونی یه استرس جوش میزنی که طبیعیه.

آبرسان و نیاسینامید استفاده کن جوشاتو دستکاری نکن چون راکوتان میخوری پوستت خساس و نازک شده از ضد جوشای قوی و دزصد بالا استفاده نکن میتونی آزالییک اسید استفاده کنی به صورت نقطه ای روی جوش 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راکوتان رو یک سال باید کامل ادامه بدی

ببین وقتی یکسال بخوری بعد قطع کنی کم کم همه جوشات از بین میره اما به این شرط که روتین پوستی هم داشته باشی

ژل شستشو مرطوب کننده ضد آفتاب همیشگی

اینارو رعایت کنی دیگه جوش نمیزنی

من آیینه تو هستم...
صدافتاب چی میزنی  دوزت چقده

ضد افتاب سینره اس پی اف ۵۰ روزی یدونه ۲۰ میخورم آخر این ماه گفته برم دوزشو کمتر کنه خیلی استرس دارم میترسم اینم جواب نده پوستم داغونه