گندم۲۴۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 2750 عنوان به نظرتون این مبل چطوره 537 بازدید | 34 پست این مدل ولی رنگ طوسی روشنالان عکسشو میذارم 1403/03/20 | 11:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48342 آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
قشنگترین_خلق_خدا عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 575 شیکه ولی طوسیش خیلی تو چشمه کرمیش به نظرم میتونه خیلی قشنگ بشه یا خردلی _ثابِت میشَن هَمه ب وَقتِش...️😏 پیوی=بلاک
گندم۲۴۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 2750 شیکه ولی طوسیش خیلی تو چشمه کرمیش به نظرم میتونه خیلی قشنگ بشه یا خردلی آخه چیدمانم طوسیه
samane_sohrab عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 7078 چیدمانم طوسیه بخاطر رنگ پایه هاش همین خیلی خوب میشهمن دو سال پیش طوسی کردم دکورمو به شدتتتت پشیمونم
گندم۲۴۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 2750 بخاطر رنگ پایه هاش همین خیلی خوب میشه من دو سال پیش طوسی کردم دکورمو به شدتتتت پشیمونم پایه هاش قهوه ای فندقیه این چون رنگش خیلی روشن میشه گفتم طوسی روشن باشه با پایه های فندقی
elistar عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 1866 چراااا همه خونه ها شده طوسی....من ۹تا زندایی دارم....تو چشم تو هم چشمی هم همشون رفتن مبل طوسی و فرش طوسی خریدم....هر موقع میرم خونه هاشون همه طوسیه...ولی عاشق کرم قهوه اییم....