2777
2789
عنوان

مقید و مذهبیا

354 بازدید | 33 پست

من نگرانم 

اگه روز اول ماه رابطه داشته باشیم چی میشه؟چیکار کنم؟ 

بچه تشکیل نشه قلبم درد گرفت از بس فکر کردم 

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم رابطه با همسرتون تو هیچ زمانی حرام نیست اینقدر استرس و وسواس به خرج ندید 

فقط مثلا شب قدر یا عاشورا و تاسوعا و..بهتره رابطه ای نباشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

زیادی سخت نگرفتی.ی صدقه رد کن.مومن واقعی که اینقد گمان بد به خدا نمیبره

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
عزیزم رابطه با همسرتون تو هیچ زمانی حرام نیست اینقدر استرس و وسواس به خرج ندید  فقط مثلا شب قد ...

حرام نیست اما روایت داریم که شیطان درش دخیل میشه

این که شما نوشتی هیچ ربطی به مذهب نداره ها. بخدا مذهبی هستیم خرافاتی نیستیم 🤣

وا چه ربطی به خرافه داره روایت داریم 

صدقه بده 

مشکلی نیس

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
صدقه دادم 

تمام.دیگه چرا خودت به در دیوار میزنی.استرس نگرانی از طرف شیطانه توکلت به خدا باشه.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
تمام.دیگه چرا خودت به در دیوار میزنی.استرس نگرانی از طرف شیطانه توکلت به خدا باشه.

ممنون آرامش بخش حرف میزنید

وا چه ربطی به خرافه داره روایت داریم

شما اگه بخوای به هر روایتی که تو اینترنت میخونی استناد کنی اصلا نمیتونی زندگی کنی و مدام باید شک کنی استرس بکشی و هزارتا مریضی اعصاب و وسواس فکری میگیری. احادیث و روایاتی که با عقل انسان جور درنمیاد رو توجه نکن. فقط واجبات و مستحبات رو انجام بده. من هییییچ حدیث صحیحی درباره اقدام تو روزهای ماه نخوندم. فقط میگن شب های شهادت خوب نیست. اونم حرام نیستا مکروهه