2777
2789
عنوان

مقید و مذهبیا

358 بازدید | 33 پست

من نگرانم 

اگه روز اول ماه رابطه داشته باشیم چی میشه؟چیکار کنم؟ 

بچه تشکیل نشه قلبم درد گرفت از بس فکر کردم 

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم رابطه با همسرتون تو هیچ زمانی حرام نیست اینقدر استرس و وسواس به خرج ندید 

فقط مثلا شب قدر یا عاشورا و تاسوعا و..بهتره رابطه ای نباشه

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

زیادی سخت نگرفتی.ی صدقه رد کن.مومن واقعی که اینقد گمان بد به خدا نمیبره

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
عزیزم رابطه با همسرتون تو هیچ زمانی حرام نیست اینقدر استرس و وسواس به خرج ندید  فقط مثلا شب قد ...

حرام نیست اما روایت داریم که شیطان درش دخیل میشه

این که شما نوشتی هیچ ربطی به مذهب نداره ها. بخدا مذهبی هستیم خرافاتی نیستیم 🤣

وا چه ربطی به خرافه داره روایت داریم 

صدقه بده 

مشکلی نیس

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

صدقه دادم 

تمام.دیگه چرا خودت به در دیوار میزنی.استرس نگرانی از طرف شیطانه توکلت به خدا باشه.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
تمام.دیگه چرا خودت به در دیوار میزنی.استرس نگرانی از طرف شیطانه توکلت به خدا باشه.

ممنون آرامش بخش حرف میزنید

وا چه ربطی به خرافه داره روایت داریم

شما اگه بخوای به هر روایتی که تو اینترنت میخونی استناد کنی اصلا نمیتونی زندگی کنی و مدام باید شک کنی استرس بکشی و هزارتا مریضی اعصاب و وسواس فکری میگیری. احادیث و روایاتی که با عقل انسان جور درنمیاد رو توجه نکن. فقط واجبات و مستحبات رو انجام بده. من هییییچ حدیث صحیحی درباره اقدام تو روزهای ماه نخوندم. فقط میگن شب های شهادت خوب نیست. اونم حرام نیستا مکروهه