2777
2789
عنوان

قوم لوط

372 بازدید | 7 پست

یه تاپیکی بود که استارتر قفلش کرد، کامنت من موند:

در باره این موضوع این رو جست و جو Mount Vesuvius buried the city of Pompeii under an avalanche of volcanic debris in A.D. 79. 

مردم شهر پمپیی که سال 79 پس از میلاد کاملا در اثر خاکستر آتشفشان در جای خودشون سنگ شدن. از نظر انطباق زمانی هم بررسی شده (انگلیسی گذاشتم براتون که برید جست و جو کنید به دور از نگاه دینی)

وقتی می گیم عذاب خدا نازل میشه، منظور اینجوری نیست که غیرقابل انجام در دنیا باشه .... این سنگ شدن هم با این فوران آتشفشانی بوده. قوم لوط هم فقط در قرآن نیومده، در کتب تاریخی مختلف اومده دوست داشتید جست و جو کنید با زبان های مختلف و یکم هم کتاب تاریخی بخونید جای چرخیدن داخل مجازی. با تشکر

جنجال هم راه نندازید. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اوکی ولی اون بدبختا قوم لوط نبودن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

اوکی ولی اون بدبختا قوم لوط نبودن

احتمالا شما از اون آدم هایی هستی که میگی منبع خارجی فقط قبول داری؟ 

این رو سرچ کنی، منبعش یورو نیوز هست از امریکا:کشف تازه دانشمندان: عامل ویرانی شهر قوم لوط در ۳۶۰۰ سال پیش انفجار شهاب‌سنگ بوده است(سرچ کن خودت کاملش رو بخون) 

نظریه جدید تر اینه که این اتفاق بخاطر برخورد شهاب سنگ بود، محلش هم کشف شده، از نظر زمانی هم 3600 سال پیش کاملا انطباق داره.... در هر حال من ترجیح میدم با دلیل و منطق هر چیزی رو بررسی کنم و این زمان رو هم بررسی کردم از نظر اینکه باید قبل از پیامبر اسلام، مسیحیت و یهودیت باشه چون روایت قوم لوط در کتب این ادیان اومده. اتفاقا شواهدش هم منطبق هست در قرآن با حادثه شهاب سنگ: صدای هولناک/بارندگی / بارش سنگ 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

2790
2778
2791
2779
2792