2777
2789
عنوان

خسته شدم از شوهری که نمیخواستمش

1550 بازدید | 27 پست

سلام خانما من 9 ساله ازدواجی کردم که کاملا سنتی و با تایید بسیار خانوادم که در واقع شناخت درستی ازشون نداشتن کردم که تا الان زجرشو کشیدم حالا که بچه دار شدن شوهرم تا بچه گریه میکنه اگه من سریع ساکتش نکنم و کاری داشته باشم و کمی دیر بهش برسم سر من غر میزنه و هرچی دلش میخاد میگه اگه بچه زمین بخوره هم همینجور.بخدا خسته شدم با اونهمه دردسری که یه بچه رفلاکسی که غذا نمیخوره و با دردسر بهش چیزی میدم و رشدش خیلی کمه داره.بعد اینکه هرچی دلش خواست گفت بعدش میاد معذرت میخاد میگه بچه که گریه میکنه اعصابم بهم میریزه.منو مریض کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم باید حساسیتش رو از رو بچه کم کنه

معمولا مردایی ک رو بچه خیلی حساسن خیلی با خانومشون ب مشکل بر میخورن

بهش اطمینان کامل بده ک من حواسم ب بچه هست حتی از دور ولی بچه باید گریه کنه این طبیعت بچس یا تا زمین نخوره ک راه رفتن یاد نمیگیره

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

انقدر ب چيزاي بد فكر نكن دوست من

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

عزیزم بگو ناراحتی نگهش دار من که شوهرم میاد بچه رو تحویلش میدم آخ و اوخ میکنم میگم همه جام درد میکنه از صبح این بچه فقط گریه کرده توروخدا فقط ساکتش کن به همین راحتی

مادربزرگ شما هم مثل برف پاک کن میرقصه؟  

الان بچم 1 سال و نیمشه دیگه خسته شدم.بچه که پیش خودش باشه زمین بخوره مشکلی نیس فقط اگه نزدیک من باشه زمین و زمان رو بهم میدوزه.دیشب داشت نمازم قضا میشد گفتم سریع نمازم بخونم بعد شیرش بدم نیومد بچه رو بگیره که گریه نکنه بعد اومده با داد و بیداد میگه نماز نخون نمازت قبول نیست و ازین حرفا

این دفعه اگه بچه گریه کرد و گفت اعصابم بهم میریزه بهش بگو ببخشید از خونه بابام اوردمش .حتما هم تو چند تا کانال و گروه خوب و مفید بچه داری و همسرداری عضوش کن بلکه یکم دیدگاهش اصلاح بشه یا اگه قبول نمیکنه عضو بشه شما خودت عضو شو و نکات خوب و مفید رو براش بفرست مطمعن باش با خوندن مطالب کم کم نظر و دیدگاهش عوض میشه 

ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری
این دفعه اگه بچه گریه کرد و گفت اعصابم بهم میریزه بهش بگو ببخشید از خونه بابام اوردمش .حتما هم تو چن ...

این روش برا مردی که منطقیه جواب میده ولی شوهر من دیگه منطق رو نمیشناسه.از همه ایراد میگیره و اخلاقای خودش رو فراموش کرده.

یه روز خودتو به مریضی بزن بزارخودش به بچه برسه بعد متوجه میشه که شما چقدر واسه بچه وزندگیت تلاش میکنی.با بحث چیزی حل نمیشه باید با زرنگی دلشو بدست بیاری.دوستای من اکثرا درس میخونن کاری کردن شوهرشون رفته غیر حضوری بچه داری میکنه تو خونه زنش بیرون درسشو ادامه میده اینم خوب نیست ولی خب اگه همسرتم شریک کنی توی نگه داری خیلی بهتره باید باهاش صحبت کنی تا به تنیجه برسی و اینکه حداقل یه روز جای شما  باشه تا درکتون کنه. بگو نمیخوام بچه ضعیف بار بیارم بچه ای که زمین نخوره نمیتونه که بچه محکمی باشه و لوس میشه اعتدال داشته باشین هیچ کدومتون ناراحت و دلخور نمیشین.پدرو مادر باید حوصله همه شرایط بچه رو داشته باشن

خدایااااااااا شکرت که بهم امیرحسین دادی