2789
عنوان

عکس رنگی رحم

149 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من رفتم عکس رنگی تو برگه فقط نوشته 

ماده حاجب تزریقی حفره آندومتال و لوله های فالوپ رو به خوبی پر کرده و از هر دو طرف وارد قسمت صفاقی شده است 

دیگه توضیحات دیگه ننوشته  این یعنی کافیه؟ مشکل داره یا نداره؟ 

اگه کسی سر در میاره ممنون میشم راهنمایی کنه.

تجربشو ندارم ولی یعنی ماده فضا رو گرفته یعنی لوله رحم بسته نیست 

بگمانم اینطورع

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
تجربشو ندارم ولی یعنی ماده فضا رو گرفته یعنی لوله رحم بسته نیست  بگمانم اینطورع

اخه تو نت دیدم بعضی جاها قشنگ توضیحات کامل درباره رحم اینا نوشته 

دکتر زنان میتونه از روی خود عکس بفهمه مشکل دیگه ای داره یا نه؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اخه تو نت دیدم بعضی جاها قشنگ توضیحات کامل درباره رحم اینا نوشته  دکتر زنان میتونه از روی خود ...

بله عزیزم 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

عزیزم چقد شد هزینه اش؟

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

بله همین چند خط کافیه

در کل نوشته مشکلی نداشتی

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍