2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین،😭

161 بازدید | 16 پست

ما بعد از عروسیمون اومدیم آپارتمان مادرم که بدون اجاره و حتی قولنامه ای چیزی توش نشستیم و مادرمم چیزی نگفت به خاطر من که تا خونه بخریم اینجا بمونیم 

دیروز شوهرم با مامانم دعواش شد بین حرفاشون شوهرم پدرمو فحش داد پدرمم که خودتون میدونین فوت شده مامانمم که روی بابام حساس برگشت گفت به فکر جا باش برای خودت حق نداری اینجا بشینیو به شوهر من فحش بدی شوهرمم دیشب زنگ زد به مادرشوهرم اینا گف برام خونه بگردین پیدا کنین اونا هم از خدا خواسته خیلی خوشحال بودن منمکه میدونین با اونا ارتباطمو قطع کردم شوهرمم میخواد منو به زور ببره خونه اونا بمونیم دیشب داشت کابینت های اشپزخونرو یکی یکی از جاش میکند که چرا مادرت گفته پاشین من نمیزاشتم که کتکم زد تا صبم نخوابیدم تروخدا بگید چیکار کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جسارتا بیشتر شوهرتون تقصیر کاره،چقد پرروئه که فحش میده به پدر زنش،اونجا دگ جای موندن نیس،بهتره بره،ولی خب باهاش صحبت کنین که نرن اونجا،بهش بگید که دنبال خونه بگردید

با این بی چشم ورو چجوری داری زندگی میکنی؟

یه بار تصمیم گرفتم که طلاق بگیرمو تا دادگاهم رفتم تاپینگای قبلیمم اگه بخونی متوجه میشی اون حتی مادرمم کتک زده ولی دادگاه ازش تعهد گرفت که اگه دوباره اینجوری بشه بدون چون و چرا جدا میشیم ولی دیگه نای اینکه برم شروع کنم ندارم😭

جسارتا بیشتر شوهرتون تقصیر کاره،چقد پرروئه که فحش میده به پدر زنش،اونجا دگ جای موندن نیس،بهتره بره،و ...

به حرفام گوش نمیکنه همش میگه مادرت زندگیتو داره خراب می‌کنه برو پی کارت بابا