2777
2789

من اقدامم🥲 ماه ششم

پنجشنبه موعدمه ولی میدونم مثبت نیستم

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند وقته؟

یه ماهه اقدام کردم پریودی قبلیم کیت گذاشتم حالا منتظر ببینم پریود میشم یا نه بعد بی بی چک بزارم🙂

ای مهربونی که داری می‌خونی یه صلوات برام بفرست که مشکلاتم حل بشن )🥺🩵
من اقدامم🥲 ماه ششم پنجشنبه موعدمه ولی میدونم مثبت نیستم

انشالله نتیجه میگیری گلم مثبت فکر کن

عزیزم  ناامید نباش تا یکسال طبیعیه من ۴ساله یک هفته دیگه موعدمه ولی چشمم آب نمیخوره

دنبال دارو و درمان نرفتی ۴ سال خیلیه

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
انشاالله که باردار باشی

انشالله 🤲☺️

امروز روز دوم پریودیم هست طبق تاریخی که دارم ولی هنوز نشدم دل درد و کمر درد دارم ولی احساس میکنم پریود نمیشم

دعا کنید برام که حامله باشم🙂

رفتم هرکدوم ی حرفی زدن منم بیخیال شدم 

چند سالته

رفتم هرکدوم ی حرفی زدن منم بیخیال شدم 

عزیزم برو اصفهان اونجا دکترای خوبی داری 

دوستم حامله نمیشد بعد ۵ سال رفت اصفهان دو سه ماه نکشید که حامله شد

خاله خودم دکترای کل شهرداری رفت نتیجه نگرفت ولی بعد ۲۴ سال تقریبا رفت اصفهان حامله شد الان پسرش ۱۵ سالشه