2821
2789
عنوان

زن و شوهری

295 بازدید | 28 پست

سلام دوستان منو همسرم خیلی عاشق هم بودیم که ازدواج کردیم،الان ۴ ساله ولی خونواده شوهرم خیلی انتظار دارن ازش اصلا از نامزدی اجازه ندادن باهم یه روز خوش داشته باشیم و مامانش هم همش دعا میگیره برا همسرم که زبونشو ببنده و دعای محبت نسبت به خودشون میگیره ،تو خونشون همش پیدا میکنم.برادرشوهرم هرروز زنگ میزنه بیا بریم فلان جا و من و بچم تو کل روز دو ساعت همسرمو نمیبینیم.الان چند روزه باهم سرد شدیم و دعوا کردیم کلی بهم حرفای بد زدیم نمیدونم چیکار کنم اصلا فکرشو نمیکردم باهم اینطور باشیم

خدا لعنت کنه باعث و بانیشو😔

بعضی خانواده ها واقعا حیوانن

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ینی یه کاری کردن مثلا بعد چند ماه میخوایم بریم شام بیرون زنگ میزنه که میریم فلان جا شماهم بیاین،منم میگم اقا نگو ما میخوایم خونوادگی بریم میگه داداشمه تو قبول کنی یا نکنی من میگم الان من بنظرتون چیکار کنم

چون بی سیاستی خواهرم 

اگ سیاست داشتی ی جوری مخشو میزدی ک ب خودت وابسته تر شه تا اونا

نمیخواد قهر و دعوا راه بندازی عوضش رگ خوابشو دستت بگیر..واسش کار بتراش ب چیزی مشغول و خسته اش کن ک اونا زنگش زدن وقت نداشته باشه یا خسته باشه کشش انجام کارای اونا رو نداشته باشه

چون بی سیاستی خواهرم  اگ سیاست داشتی ی جوری مخشو میزدی ک ب خودت وابسته تر شه تا اونا نمیخواد ...

اره اصلا سیاست ندارم همه چیو هم به روش میگم که اونا اینکارو میکنن

هردفعه تو خونش یه دعا پیدا میکنم یا زبانبند یا محبت

واقعا بعضی ار مادرا که این همه به پسرشون وابستن چرا اصن اجازه میدن پسره ازدواج کنه

مادرشوهر من که از کنار همسرم جم نمیخوره اصن اینقدر که بهش وابستس ولی اون یکی پسرشو اصلا نگاه هم نمیکنه 

واقعا بعضی ار مادرا که این همه به پسرشون وابستن چرا اصن اجازه میدن پسره ازدواج کنه مادرشوهر من که ا ...

میدونی مادر شوهر من فقط برا خودش نمیخره ها که مثلا بچسبه به مادرش اینو وابسته برادرش ،خواهرش میکنه

ینی یه کاری کردن مثلا بعد چند ماه میخوایم بریم شام بیرون زنگ میزنه که میریم فلان جا شماهم بیاین،منم ...

بعنی تو خود منی چند بار شمال رفتیم یبارش که دوستاش تو ماشین بودن بهم زهر شد چند بار دیگه هم مامانش اومد که اصن بهم زهر شد ی لب ساحل تنها میرفتیم یا میومد یا اگه تنها میرفتیم میومدیم بغض میکرد که شما منو تحویل نمیگیرید من کسیو ندارم یبارم باورت نمیشه صندلی جلو نشسته بودم دیدم اون پشت داره گریه میکنه بعد شوهرم باهم قهر کرد و اینا از اون بع بعد هر چقدر گفتن بریم مشهد شمال یا جای دیگه حتی واسه عید فطر من که نرفتم بهانه آوردم 

برم اعصابم خورد بشه 

واقعا بعضی ار مادرا که این همه به پسرشون وابستن چرا اصن اجازه میدن پسره ازدواج کنه مادرشوهر من که ا ...

انقد که دوسم داشت اصلا نمیذاشت اشکی از چشمم بیاد ولی بخاطر اونا انقد بحثمون شده الان سر هرچیزی میگه اینجا برا من گریه نکن زنگ بزن بابات بیاد دنبالت واقعا نمیدونم چیکار کنم .بچم ۱و نیم سالشه خیلی دلم براش میسوزه

میدونی مادر شوهر من فقط برا خودش نمیخره ها که مثلا بچسبه به مادرش اینو وابسته برادرش ،خواهرش میکنه

مادرشوهر منم اینجوریه کارای برادرشوهر خواهرشوهرم کلا گردن اینه به حدی هم دوسشون داره ک نگو اصن 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792