2777
2789
دعانویس اینا نرو سوره بقره شنیدم هم بخونی هم بزاری پخش شه  سرکه و شقاقم شنیدم

میشه بگی سرکه و....چجوریه چیکار باید کرد

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی سرکه و....چجوریه چیکار باید کرد

دقیق نمیدونم واسه چه کاریه

شقاق رو از عطاری بگیری بزاره چند قول بجوشه بعد با سرکه قاطی کنی بریزی در خونه

طرف گاهی خودش جلو در خونه‌اش می‌ریزه دقیقا نمیدونم کاربردش چیه حالا خودت تو گوگل سرچ کن ببین

هرروز یک مرتبه سوره جن ،یک مرتبه سوره تکویر ،چهارده مرتبه سوره فلق چهارده مرتبه سوره ناس ، دو آیه ۸۱و۸۲سوره یونس هفت مرتبه خوانده شود آیات ۵۴.۵۵.۵۶سوره اعراف بیست و یک مرتبه خوانده شود و در آخر صد صلوات هدیه به امام جواد و ثواب این ختم هدیه به چهارده معصوم 

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺         

سلام عزیزم

مریم گلی هر روز مثل اسپند توی کل خونه دود بده

سرکه و گلاب و اگه بتونی کمی سنگ نمک رو باهم مخلوط کن کل گوشه های خونه و چهارچوب درب اصلی خونه تون به مدت هفت روز اسپری کن

سوره یس بخون و اگه بتونی بلند بخونی توی کل خونه بپیچه عالیه

سنگ نمک توی خونه بذار

عود روشن کن

اگه اعتقاد داری دعا و نماز بخون یا مدیتیشن کن با خدا حرف بزن ازش کمک بخواه موجودات منفی رو از زندگیتون حذف کنه

انشالله حتما سنگینی برطرف میشه  

دوستهای قشنگم میشه لطفا برای حاجت رواییم دعا کنین به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم  
دقیق نمیدونم واسه چه کاریه شقاق رو از عطاری بگیری بزاره چند قول بجوشه بعد با سرکه قاطی کنی بریزی در ...

اگر عکسی ازش داری بفرست گوگل کردم اسم بیماریه انگار زدم گیاه هیچی نیورد

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1