2777
2789
عنوان

خانمهای شاغل

152 بازدید | 20 پست

خانم های شاغل بیاید بگید چجوری رفتار کنیم تو محل کار ک همکارا یا صاحب کار نتونه اذیت کنه و...کلا هر تجربه تلخی داشتین ک ازش درس عبرت گرفتین و تو کار بعدی انجام ندادین رو بگین 

با اعتماد به نفس کارتو انجام بده 

حتی اگر شک داری به کاری که انجام میدی اطمینان تو کارت باشه 

اشتباهاتت رو بپذیر و شجاع باش 

پشت سر همکار ها حرف نزن 

از نظر اخلاقی تعادل رو رعایت کن نه خشک نه خیلی صمیمی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار و وظیفه اصلیت رو درست و کاملا صحیح انجام بده تا جا برا حرف زدن الکی نمونه

تایم حضور به موقع 

با همکار صمیمی نشو اصلا در حد سلام احوالپرسی روزانه. وگرنه حرفت میفته تو زبونها

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

چرا نفهمه با فلان همکارت بدی

ممکنه طرف عوضی باشه، و دورو. برا من پیش اومده که با کسی که داشتم درددل میکردم و از یه همکار دیگه گله میکردم، نگو اینی که دارم باهاش درد دل میکنم از من متنفره و به روی خودش نمیاره، این وسط می‌رفته حرفای منو به اون همکارم میزده و رابطمون بدتر میشد از طرفی هم کلی اطلاعات برای زیرآب زدن ازم می‌کشیده. بعدشم می‌رفته زیرآب اون یکی همکارمو میزده که میفتادم گردن من! چون همه می‌دونستن من با اون بدم. خلاصه اونقدر این آدم دورو و پست بود که هیچکس غیر از خودم نفهمید این داره چی کار میکنه