2777
2789
عنوان

با شوهرم الان سر بچه دعوا کردیم بیاین بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2258 بازدید | 92 پست
منم هنگم ازمشاوره هاشون خودش داره میگه خوشبختم اینادارن بزوربهش میفهمونن بدبخت شده 😂😂

یجوری نظر میدن انگار تجربه پنجاه سال زندگی رو داره مگه میشه به شوهرش بگه تو نظر نده اینا هنوز ازدواج نکردن فکر میکنن زندگی کشکه یا مثل رابطشون با پسراس هروقت از یکی خسته شدن یکی دیگه

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم توهینی نکردم آیا تولید مثل توهینه؟؟؟ خودتم داری میگی فرایند طبیعی چیش مشکل داشت؟فقط  گفتم ...

اره خودت یکباردیگه بخونش ببین طرزگفتنت چجوره_بعدشم عزیزم وقتی توی زندگی متاهلی نباشی نمیتونی دربارش نظربدی چون خیلی پیچیدگی داره الان شما  یکچیز میگی که اون خانم انجامش بده ممکنه زندگیش بهم بریزه شایدازنظر شمامشکلی توش نباشه ولی دنیای متاهلی بادنیای مجردی خیلی فرق داره😘

یه ای وی اف شنیدی ....

ن عمم تو ۳۸ ivfکرد دوقلو اورد ماهلین وایلین کاملا میدونم از چ قراره

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

اره خودت یکباردیگه بخونش ببین طرزگفتنت چجوره_بعدشم عزیزم وقتی توی زندگی متاهلی نباشی نمیتونی دربارش ...

گفتار من از نظر خودم مشکلی نداشت

اینکه شما چه برداشتی کردین به من مربوط نیست

منم ب استارتر نگفتم بچه نیار یا طلاق بگیر یا فلان کن ممدان کن

فقط نظر خودمو دادم عزیزم

من دخترِ ایرانم✨
🥲نمیدونن زندگی من وصله به این

عزیزم بخوای باردارشی حداقل تا۳ماه باید ویتامین و اسیدفولیک مصرف کنی اصلاسونوبده ازمایش بده ببین همه چی خوبه_حداقلش اینه که شوهرت میفهمه باااش لجنمیکنی وبرات مهمه_

اره خودت یکباردیگه بخونش ببین طرزگفتنت چجوره_بعدشم عزیزم وقتی توی زندگی متاهلی نباشی نمیتونی دربارش ...

حالا ما هی بگیم متوجه نمیشن که.حتی جاشون اینجا نیست

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
من ای وی اف نمیکنم تخمدانم از وضعیت خوبی برخورداره من میترسم از شانس بدم ماه اول بگیره

اسی کاری که میدونی درسته و برات بهتره انجام بده انشالله که با وجود بچه خوشیاتون چند برابر میشه تو این سایت خیلی چیزا شده تابو... ببین زندگی واقعی خودت چطوره. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

اینا مسائلی هستن که باید قبل از ازدواج راجبش حرف زد و توافق کرد... ایشون به خاطر سنش حق داره که بگه زود بچه بیاریم.. شماهم که میگی هدفهای دیگه ای داری

با دادو بیداد چیزی درست نمیشه... باید بشینید درست باهم حرف بزنید و به یه توافقی برسید

بعدم یادم باشه همین مسئله رو برای یکی بگم🙄🙄برای پسر 34 سالش دنبال دختر 20 ساله میگرده... دیگه فکر اینو نمیکنه که پسر من بااین سن دیگه دغدغه خاصی نداره، فقط فکر ازدواج و بچه دارشدن هس، ولی دختری که 10 سال باهاش فاصله سنی داشته باشه عقاید و هدفاش فرق میکنه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
اخه من پریودم منظمه میترسم ماه اول از شانس بدم بگیره

دختر خوب لج بازی هیچ کجای زندگی متاهلی خوب نیست بشین باشوهرت حرف بزن و دکترت رو هم برو اگه نتونستی قانعش کنی باردار شو بچه ‌اونقدری که ازش میترسی ترسناک نیستاد

دخترخوب یک روز  روانشناسی اومده بودمدرسه ،درموردفرزندآوری وتربیت فرزندصحبت می کردندمی گفتندفرزندآوری راحته ولی آمادگی قبلش مهمتره هم جسمی هم ازلحاظ اخلاقی .حتما قبل ازبارداری چندجلسه تراپی بریم تابه بچه هامون ضربه روحی واردنکنیم ودرآینده باانواع اقسام مشکلات مواجه نشوند..بعداقدام کنید..منم به روانشناس گفتم ای کاش زودترباشماآشناشده بودم بعد درحق بچه هام اینقدرازروی ناآگهی کوتاهی نمیکردم 

اسی عجولانه وازروی احساسات تصمیم نگیریدحتما تراپی برید .تاآمادگی لازم برای فرزندآوری داشته باشیدوگرنه ببخشیدفرق ماباجوجه کشی چیه؟صرفابقیه روراضی کنیم که اره ماهم بچه دارشدیم موفق باشی گلم