من 3 هفته پریودم عقب افتاده...و کلا حال و اوضاع روحی خوبی ندارم..و علاوه بر اون حوصله هیچ کاری ندارم..بدنم پف کرده...و وقت و بی وقت درد دارم...و رحمم تیر میکشه....تصور کنین چه حسی داره به مدت 3 هفته هر روز انگار روز اول پریودته ...حالا من با هر بدبختی بود میشستم واسه امتحان میخوندم...دیشب دیگه واقعا نتونستم...پدرم در اتاقم رو باز کرد ..دید خوابم ..اومد بیدارم کرد ...گفت خجالت بکش...تو عذاب وجدان نداری..مگه تو فقط پریود میشی...هیچی دیگه پتو رو از تنم کشید ...منم با همون حال نشستم درس خوندم...مامانم که اومد خونه....با پدرم کلی دعوا افتاد...اخرش پدرم گفت ..خا حالا بزرگش کردین یکم خونریزی هست بعد تموم میشه دیگه...خلاصه که مامانم به من گفت تو چرا اون لحظه به بابات چیزی نگفتی....گفتم بابام قیافه داغونم رو دید ...لرزش تنم رو دید ...همه اینا رو دید ..ولی بازم گفت پاشو تنبلی نکن...فکر میکنی با توضیحات من قانع میشه
من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
همینجوری راحت گفته حالا یه خونریزیه دیگه ولی نمیدونه ما توی اون دوره چه دردی رو داریم تحمل میکنیم چه از لحاظ جسمی چه روحی
درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم. قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀 با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗 فوتبال واسه ما یعنی زندگی esteghlal&real madrid Hala madrid
منم خیلی راحتم پریود چیز خیلی عادی هستش و خونواده ها و جامعه باید اینو چیز عادی بدونن نه اینکه انقدر براشون زشت باشه
درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم. قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀 با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗 فوتبال واسه ما یعنی زندگی esteghlal&real madrid Hala madrid
یادمه مجرد بودم پریود که میشدم اگه بابام میفهمید از خجالت می مردم😂😑
اها....خب ببین پریود هست دیگه...جزوی از سیستم بدنمون هست...پدر هامون هم به خاطر وجود همین سیستم عادت ماهانه تونستن الان تو این دنیا حضور داشته باشن...و بعد بیان بگن پریودی که درد نداره