2777
2789
عنوان

چیز بدی گفتم بهش؟

167 بازدید | 14 پست

دختری را دوست داشتم اولش گفت ازدواج کنیم بعد رفتارش عوض شد و منم برای جلب نظرش هی خرج کردم هی خرج کردم

بعد یکسال همش فحش میداد و ... و ازم پول میخواست برخی وقتا ولی پسم میداد ولی کماشو نه

خلاصه بهش گفتم میخوام با دوستت یا کسی دیگه ازدواج کنم

بلاک کرد گفت نمیخوام ریختتو ببینم

سن دختر ۳۰ من ۳۲

چرا ناراحت شد وقتی منو دوست نداشته؟

خودش گفت خوشحال میشم ازدواج کنی ولی بعدش بلاک کرد و ناراحت شد

چرا برخی دخترا اینطورند من بند کفششم نبودم

چرا باید ناراحت بشه من ازدواج کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا اینجوری ان خودشون باید طرفو بذارن کنار سنگینه اون شخص بره

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

به عنوان یه خانم از ببانتون حس کردم براتون فرق نداره با اون بودید یا کسی دیکه بعدم گفتید دوستت انگار برنامه ریخته باشید از قبل حس منفی میده

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

سلام ،خرج کردن  الکی برای موندن ادما کنارتون بدترین کاره ، وقتی باهم حس خوب ندارید یعنی عاشق هم نیستید ، یعنی اون حس شبانه روز شاید یه ساعت برای شما کار کنه ، اما وقتی با تمام وجود کسی عاشق شما میشه و شما عاشق اون در شبانه روز این حسه برای شماست و با وجودش حس خوب رفتار خوب واکنش های خوب و ... صورت میگیره 

کار شما برای موندن این فرد بسیار اشتباه بوده 

ادما تو زندگی زیادن اما موندن ادما تو زندگی کم .

برای جمله اخرتون هم به نظر اون فرد از اینکه شما دیگه براش خرج نمیکنید و سمت یه نفر دیگه دارید میرید یه جور ناراحتی و حسادت به وجود اورده اما اینکه عاشق شما شده تو این مدت بازم اشتباه پس اصلا به اون فرد دیگه فکر هم نکنید 

فاصله سنی برای ازواج شما به نظر دختری با سن۲۶ به بالاست پس سعی کنید پارتنرتون از خودتون کوچیک تر باشه سه چهار سالی که حستونو بیشتر دریافت کنه 

تو انتخاب تون دقت کنید و عجله