rozrain مدیر استارتر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 2078 عنوان دلم گرفته:) 48 بازدید | 5 پست اَز آدمایی ک جُزخودشون هیچکس براشون مهم نیس. آدمایی ک تا میتونن تحقیرمیکنن همدیگهرو و چشِ دیدنِ موفقیتِ کسیو ندارن. آدمایی ک فکراشون محدودهو میخان بقیهرم با خودشون پایین بکشن. دُنیا جای قشنگتری میشُد اگ آدماش مهربونتر بودن! 👩🏼🦱 1403/03/20 | 02:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسسسلل_سابقتونم عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 12262 زندگی خیلی رحمانه است و تا بوده و بوده همین بوده..و بخاطر هیچکس هم از این قانونش نمیگذره.. که من غم دارم اندازه زیبایی تو.
خدایا_شکرررت عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 630 کل شهرو نمیتونی فرش کنی اما میتونی ی جفت کفش پات کنی... خودتو تعقیر بده اونوقت میبینی همه چی باب دلت پیش میره الا بذکر الله تطمعن القلوب انقد همه چی قشنگه حس میکنم رویاهامو دارم زندگی میکنم 🥺🌱🫀
rozrain مدیر استارتر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 2078 زندگی خیلی رحمانه است و تا بوده و بوده همین بوده.. و بخاطر هیچکس هم از این قانونش نمیگذره.. آخه مسئله اینجاس زندگی قشنگه:) این آدمان ک دارن خرابش میکنن 👩🏼🦱
rozrain مدیر استارتر عضویت: 1403/02/25 تعداد پست: 2078 کل شهرو نمیتونی فرش کنی اما میتونی ی جفت کفش پات کنی... خودتو تعقیر بده اونوقت میبینی همه چی ... اصلن من بهترین زندگیو داشته باشم تو بهترین جای شهر بازم هستن آدمایی ک دارن اذیت میشن ن؟:) احساسِ خوشبختی جمعیه ن فردی. 👩🏼🦱
خدایا_شکرررت عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 630 اصلن من بهترین زندگیو داشته باشم تو بهترین جای شهر بازم هستن آدمایی ک دارن اذیت میشن ن؟:) احساسِ خ ... آدم دلسوزی هستی خوبه که بفکر انسان های دیگه هم هستی اما دلیل نمیشه زندگی رو به خودت تلخ کنی . الا بذکر الله تطمعن القلوب انقد همه چی قشنگه حس میکنم رویاهامو دارم زندگی میکنم 🥺🌱🫀