2777
2789
عنوان

عکس ارتودنسی

2765 بازدید | 47 پست

بچه ها برای قبل ارتودنسی که عکس میگیرن حتما بایدبانسخه دکتربگیریم یاچیزخاصی نیست همون عکس کلی از دو فک هست خودمون میتونیم بدون نسخه پزشک بگیریم؟ 

اخه میخوام ب چندتادکترنشون بدم 

چیزخاصیه عکس واس شروع ارتودنسی که حتما دکتربنویسه؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عکس ها کلا آزاد هستن پولشو میگم  اگه بیمه داری . دکتر باید بنویسه حتما

بابیمه ک میشه اوکیش کرد

اخه هنوزتصمیم نگرفتم پیش کدوم دکتربرم همه دکترام همون اول عکس میخوان من ک نمیتونم بانسخه هرکدوم ی عکس جدابگیرم

بابیمه ک میشه اوکیش کرد اخه هنوزتصمیم نگرفتم پیش کدوم دکتربرم همه دکترام همون اول عکس میخوان من ک ن ...

بیمه که اگه بخواین پول عکس رو پس بگیرید باید از نسخه برای بیمه ببرید تا قبول کنند

ی عکس آزاد بگیر برو هر دکتر نشون بدن 

به دکتر بگو من ارتودنسی کردم ممکنه چند تا عکس دیگه هم بخواد غیر از اونی که میخوای بگیری

الان خودم سرخودبرم ی عکس کلی ازدوفکم بگیرم بعد هردکتری رفتم نشونش بدم که وضعیت فک ودهانم رو بدونه؟ 

اخه هیچ دکتری بدونه عکس نظرنمیده

بیمه که اگه بخواین پول عکس رو پس بگیرید باید از نسخه برای بیمه ببرید تا قبول کنند ی عکس آزاد بگیر ب ...

اها 🙄

الان من پیش دوتاپزشک رفتم هردو نسخه نوشتن نمیدونم کدوم نسخه روبدم یعنی ممکنه چیزایی ک این دو پزشک نوشتن باهم فرق داشته باشه

الان خودم سرخودبرم ی عکس کلی ازدوفکم بگیرم بعد هردکتری رفتم نشونش بدم که وضعیت فک ودهانم رو بدونه؟&n ...

نه گلم گفتم که برو دکتر بهش بگو نسخه بنویسه چون ممکنه فقط یه مدل عکس نخواد 

یکی رنگی من گرفتم از چند زاویه یکی دیگه هم از اون عکسا که کل فکتو میتونی ببینی سیاه و سفید اسمشونو یادم رفته از اونا

وگرنه وقتی رفتی دکتر نشون بدی ممکنه دکتر بگه بری دوّباره عکس بگیری و فقط وقت کشی میشه❤

هیچکس لیاقت اشکای تورو نداره،کسی هم که داره طاقت دیدنشونو نداره🤍
نه گلم گفتم که برو دکتر بهش بگو نسخه بنویسه چون ممکنه فقط یه مدل عکس نخواد  یکی رنگی من گرفتم ...

عزیزم من هنوز دکتر خوب واس ارتودنسی پیدانکردم درحال تحقیقم برا گرفتن قیمت و.... همشونم اول میگن بایدعکس بگیری بنظرتون چه عکسی بگیرم که همه دکترا قبولش داشته باشن🙄

عزیزم من هنوز دکتر خوب واس ارتودنسی پیدانکردم درحال تحقیقم برا گرفتن قیمت و.... همشونم اول میگن باید ...

که اینطور فکر کردم پیدا کردی،  کدوم شهری ؟اگه اهواز بودی دکتر خودمو معرفی میکردم بهت

هیچکس لیاقت اشکای تورو نداره،کسی هم که داره طاقت دیدنشونو نداره🤍