2777
2789

بچم هنوز ۲ ماهش نشده

۳ هفته ایی که فقط شیر خودمو خورد تقریبا هیچیییی وزن اضافه نکرد

دکتر کفت شیرت کمه و شیر خشک اضافه کرد

دخترم خیلی خانومه هم شبشه رو میگیره هم با اشتیاق سینمو

ولی از وقتی شیرخشکو میدم شیرم از اون چیزی که بودم کمتر شده

۱۰ دقیقه چند قطره میاد و دیکه هیچی تا یکی دو ساعت دیکه

ینی وایسم خشک شدنشو تماشا کنم؟ 😞

چه بد شانسم 😭حالا گه بچم سینمو ‌ول نکرده هیچی براش ندارم😭😭

پودر و قطره شیر افزا خوردم

شیر و نوشیدنی و دمنوش

جیگر و آب ماهیچه

همه رو امتحان کردم، نشد که نشد 😭

بله شیر با مکیدن زیاد میشه شما با اون کمکی تعداد مکیدن رو کم کردید کاش حداقل‌ با نی و مکیدن از سینه خودت می‌خورد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله که قطع نمیشه قربونت برم ولی اگه قطع شد هم غصه نخور اول اینکه آغوز رو دادی به بچت پس خیالت بابت سیستم ایمنیش راحت باشه دوما با این تغذیه ای که ما داریم به نظرت شیرمون خاصیت داره؟؟؟ن بخدا 

باز شیر خشک غنی شده هست من پسر داییم از بدو تولد شیرخشک خورد هزار ماشالا از همه ی همسن و سالاش درشت تر و قد بلندتر و باهوش تره،

من خودمم نینیم دوماهشه شیر منم خیلیی کم شده امشب شیرخشک سوپرامیل گرفتم از فردا بدم

عزیزم از استرس و اعصاب هم میتونه باشه تا وقتی ک اعصابت اروم نباشه شیر تولید نمیشه تو بدن ک هیچ حتی م ...

اعصابم خیلی آرومه

نمیدونم چرا بد شاتس بودم تو این قضیه 😣

تو دوره ای که شیر خشک میدادی دبگه ندادی مک بزنه درسته؟

چرا هنوزم روزی سه چار بار میک میزنه از هر کدوم ده دقیقه یه رب

ولی بچم همش غر میرنه میبینه هی میک میزنه یه قطره میچکه ته حلقش 😞

هنوزم میدم ولی هیجی

یعنی چیکار کنم؟ 

یه وسیله هست از داروخانه بگیر اسمش رابط هست جا داره برا ریختن شیر توش ،شیر بریز و وصل کن بزار بمکه

بعد روش دیگه نی نرم حالت دار بگیر وبزار کنار سینه تا سینه رو بکنه ولی شیر از تو لیوان بره دهنش هم سیر بشع و هم سینه ات مکیده بشه ،کم هم شیر اومد همچون برا بمکه و زیاد بشه

خودت هم آبگوشت و دلستر زیاد بخور وب خوردنش نگاه کن ح باعث ترشح شیر میشه 

بعد وقتی گرسنه نیست هم بزار بمکه تا شیر بیاد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.