2777
2789
عنوان

شب نشيني

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 168 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من دقت کردم هرجا ببعی هست تو هم هستی و بالعکس.😆

مرسیییی از این همه دقت خانمی😍 مدال نکته سنجی و. ریزبینی با افتخارررررررررر تعلق میگیرد. به پاریس عزیزم 🙈😜😂😘 به افتخاررررررررررششش 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼
منم قمی هستم خونه پدریم اونجاست اما الان یه شهر دیگه ساکن هستم😆

الان همه نی نی سایتا قمی میشن 😂😂😂

نسل در نسلشون بر میگرده به قم 😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

به سلامتی اون پسری که وقتی دوست

دخترش لبشو آورد جلو تا ببوسه....

پیشونیشو بوسید و گفت

من تو رو واس نفس میخوام نه هوس!!!

.

.

.

مجموعه داستانهای باور نکردنی از کتاب گاوها پرواز میکنند خرها باور میکنن!😂😂

حاجی تسبیح به دست سایتم😝📿📿
😝😝😝😝😝مادر نزاییده کسی رو دست من بلند شه

😜🤣 حالاکه میبینی زاییده کاریشم نمیشه 😜😍

خداجون خودت فسقل خان تو دلمو مواظب باش😍🙈 مرسییی ************************** خدا جونمممممم ،میگمااا مرسییی که هوامونو داری اللهم صل علی محمد واله محمد وعجل فرجهم😍🙌🏼🙏🏼
خودتو میگم گاگول😂😂

آها 😂😂

گوگل عمته 😝😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....