2777
2789
عنوان

شب نشيني

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 168 پست
نه سقا خونه ي امريكا    

😂😂

خب مگه علم غیب دارم 😔

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم شاید شما دختر عمه امی😯

دروغ میگه قمه. تو فیلادلفیاست

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

نمیدونم شاید شما دختر عمه امی😯

پس دوووووور شوووووو دووور شووووو😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
همون تو خونتون افتاده خوب بگرد با کیسه ی جارو برقی جارو کن خونه رو بعد کیسه رو بریز بگرد انشالله پید ...

با جارو دستی حارو کردم ک قشنگ ببینم جلو چشمم اگه باشه ک نبود. باباشم گفت بیخیال غصشو نخور. ولی خب از لحاظ مادی مهم نبود. کادوی مامانم بود.  

شایدم خورده گوشوارشو.  ده ماهشه😨

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد
دروغ میگه قمه. تو فیلادلفیاست

😂😂

راستی ؟؟