2777
2789
عنوان

اگه دلتنگ کسی بشی که ... 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 29 پست
گریه / موزیک/ خوندن پیام های قبلی

خوندن پیاما قبلی و اهنگ داغونم میکنه 😭

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
کار دلم به جان رسد کارد به استخوان رسد ناله کنم بگویدم دم مزن آن بیان مکن

😭😭😭😭😭💔

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مدت بعد فراموشش میکنی فقط رها کن 

خیلی سخته رها کردن 💔🥲

کسی تو زندگیش نبود. فهمید چقذ دوسش دارم. بهم توجه داشت تا حدی. تا میفهمید ناراحتم پیگیرم میشد. کارام ...

چی بگم.....

من که اول رفتم جلو خیلی استقبال کرد 

ولی الان نمی‌دونم چشه انگار کم آورده

ب دلم هی یاد آوری میکنم ک گوه میخوره دلتنگ بشه اینکه من خیلی مغرور و لجبازم بی تاثیر نیس 

ب دل گاوم حرفای تلخشو یاداوری میکنم ولی اون نمیفهمه 🤒

چی بگم..... من که اول رفتم جلو خیلی استقبال کرد  ولی الان نمی‌دونم چشه انگار کم آورده

خوش بحالت.

من که آرزو به دل موندم. که وقتی گفتم دلم برات تنگ میشه بگه منم همینطور‌.

که بگه منم دوستت دارم.

که اونم مثل من، یه بار سورپرایزم کنه.

که بگه بریم بیرون یه بار.

که مثل ذوق من از دیدنش، از دیدنم ذوق کنه.

آرزو به دل موندم که شعری که واسش گفته بودم بدم بهش.

که بهش بگم دوستت دارم.

بهش بگم عزیزم

که دستشو بگیرم یه بار، دست بکشم تو موهاش، بغلش کنم.

همه اینا به کنار

حتی حسرت یه خداحافظی محترمانه و خوب به دلم موند

حسرت اینکه بگم موفق باشی

که حداقل تشکر کنم از چیزایی که یادم داد

حسرت اینکه برا اخرین بار نگاش کنم

بگم برا آخرین بار یه چیزی یادم بده باز

بعد برو

نگاه به هر چی تو شرکت میکنم یادش میفتم

دلم آشوب میشه. خوب نمیشم. 

دو ماهه رفتم. من خوب نشدم. 

دلم تنگه ....

😭💔

نگو . بجاش اراده کن و سرتو گرم کن.  چندوقته کاتی

دست رو دلم نذار. ما اصن تو رابطه نرفتیم. یه طرفه بود 💔😕

خوش بحالت. من که آرزو به دل موندم. که وقتی گفتم دلم برات تنگ میشه بگه منم همینطور‌. که بگه منم دوس ...

اگه هیچ چراغ سبزی ازش دریافت نکردی ک‌دوست داره چرا ادامه دادی؟؟؟ 

اگه حس می‌کنی یک درصد هم ک شده بهت علاقه داره یکم. تلاش کن 

وای بدترین  راهی ک جلو پای اسی گذاشتی

راه نزاشتم 

گفت چی.ار میکنین گفتم

میدونم اشتباهه ولی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اگه هیچ چراغ سبزی ازش دریافت نکردی ک‌دوست داره چرا ادامه دادی؟؟؟  اگه حس می‌کنی یک درصد هم ک ش ...

عزیزم چی بگم. چراغ سبز دریافت کردم. همش حواسش بهم بود. اگه یه روز یکم حالم خوب نبود تنها کسی که تو شرکت میفهمید این بود. میومد پیگیر میشد. کوچکترین سوالی ازش میکردم کلی جواب میداد. دوست داشت چیز یادم بده. با هم خیلی خوب بودیم. منم حواسم بهش بود. تا مریض بود یا یکم ناراحت پیگیرش میشدم هواشو داشتم. وقتی ناراحت بود دلداری میدادم یا میخندوندمش یا میپرسیدم چی شده اونم دوست داشت این کارارو. اخرین بار ک فکرم مشغولش بود حالم بد شد گریه م گرفت. بهم گفت نگرانت شدم چرا یهو رفتی 😭💔 یاد اینا میفتم دلم آتیش میگیره. از هنرمندیم تعریف میکرد. هنرامو دوست داشت، شوخیامو دوست داشت. خیلی میخندید به حرفام. این همه چراغ سبز دیدم. من ازین جراتا نداشتم ولی انقد باهاش راحت بودم و رفتار خوب دیدم بهش اعتراف کردم. چار روز فکر کرد گفت نه ولی منم احساس خوب بهت دارم 😑 هزار بار از خودم پرسیدم ینی چی! اگه احساس خوب داشت چرا پس نشد. من چی کم داشتم. برا همین اصرار کردم ولی چی شد اخرش دلم شکست بهم فهموند دوسم نداره. دلم و غرورمو شکوند. کاش از اول مهربون بازی الکی درنمیورد و دلبری نمیکرد. 😕💔

عزیزم چی بگم. چراغ سبز دریافت کردم. همش حواسش بهم بود. اگه یه روز یکم حالم خوب نبود تنها کسی که تو ش ...

من حس میکنم دوست داره.....شاید چیزی باعث میشه نتونه ادامه بده؟؟؟

حالا چجوری بهت فهموند دوست نداره؟

چیا گفت ؟ 

من حس میکنم دوست داره.....شاید چیزی باعث میشه نتونه ادامه بده؟؟؟ حالا چجوری بهت فهموند دوست نداره؟ ...

داستانش مفصله. اگ حوصله داشتی این تاپیکمو بخون.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13283185/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%db%8c-%d9%86%d8%a7%da%a9%d8%a7%d9%85-%d9%85%d9%86?postId=332742092

میخام فراموشش کنم ولی همه چی منو یادش میندازه‌ باور میکنی اسم کوچه خیابون مغازه نوشته روی دیوار کوچه مون، حتی لوکیشن تو مپ گوشی ب فامیلی اون میاد جلو چشمم. حتی تلگرامو باز میکنم نوشته فلانی عضو فلان گروه شد حالا با فامیلی مشابه اون! پریروزا یهو دلم کیک خواست اومدم بخرم اسم و فامیل مشابهش اومد جلو چشمم که ب شیشه مغازه چسبیده بود. نمی‌فهمم اینا چیه من میبینم. دیوونه شدم دیگه. میگم خدایا اینا چیه نشونم میدی. تو ک نخاستی بهش برسم پس چرا همش منو یادش میندازی 😭💔 وقتی اون ایستگا مترو ک خونه شون نزدیکشه پیاده میشم، بین آدما نگاه میکنم میگم کاش اینجا ببینمش فقط با هم خوب خدافظی کنیم و بره ولی نمیبینمش. 😭

با قهر خدافظی کردیم 😭😭💔