پوری_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1539 عنوان ۲۹ سالگی برای سفید شدن مو زوده ؟ 123 بازدید | 10 پست با سرعت باور نکردنی در عرض همین چند وقته کلی سفید شدن نامردا اون زیر میرا هم خودشونو قایم کرده بودن.روی موهام سفید نداره دنیا به کام دیویدشونه... 1403/03/20 | 01:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goli_az_golha عضویت: 1401/08/07 تعداد پست: 4084 دلت خوشه ها ۲۲ سالمه موهام سفید شده میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
احـanـســـehـان عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 3787 بخاطر استفاده از مایع براق کننده هست دارای مدرک ارغمنيسارنطوس
zmehraban عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6858 عزیزم ب ژن بستگی داره دختر خاله ی من شونزده سالشه سفید شدنمن سیو هفت سالمه همه فک میکنن رنگ مشکی میزارم کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
js1234 عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 45680 من 9ماهه چندتا موی سفید اومده تو موهامدارم میرم تو 37 سالگی تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌
ماه_دتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 816 من 23 ساالمه نصف موهام سفیده شوهرم 20 سالشه اونم 20درصدموهاش سفیده یک شب خیال چشم تو دیدیم ما به خواب زان شب دگر به چشم ندیدیم خواب را
دخترپاییزیم عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 12538 اره عزیزم میشهالبته بعضی هاارثیهبعضی هاهم فک کنم مثل من ازغم روزگارالبته من ۳۵سالمه موها فرزیادمعلوم نیستولی سفیدشان دیگه💔 ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤ مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.
پوری_جان مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1539 عزیزم ب ژن بستگی داره دختر خاله ی من شونزده سالشه سفید شدن من سیو هفت سالمه همه فک میکنن رنگ ... خودم احساس میکنم بخاطر تنش های بیش از حد توی زندگیمه دنیا به کام دیویدشونه...
zmehraban عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6858 خودم احساس میکنم بخاطر تنش های بیش از حد توی زندگیمه اینا هم دلیلش هس ولی بیشتر همون جنبه ی ارثیهچون اگه بخاطر تنش و غم باشه من کل سرم باید بدست سفید شده بود کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
good_witch عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 9449 دلت خوشه ها ۲۲ سالمه موهام سفید شده منم ۲۰ سالم بود موی سفید دراوردم، الان ۳۰ سالمه موی سفید زیاد دارمولی دوسشون دارم باحاله😍 اگه چیزی رو تغییر ندی یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . . you can trust me , I'm a good Witch